Demokratier under afvikling – islam finder nicher, der med held udnyttes under tesen, at alle bør have ligeret i et demokrati

Getting your Trinity Audio player ready...

Demokratisk selvmord 

”Fra børn og fulde folk, skal man høre sandheden”, siger man. Men måske mangler en vinkel: Rusland. Selvom intet derovre fra er populært for tiden. Et russisk ordsprog lyder: ”Slå hårdt ned på dine egne, så bliver andre bange for dig.” Demokrati er et uklart, konsekvensløst og forsvarsløst begreb, der ikke er stærkt nok til at modstå minoritetsgruppers pres, der flår i det fra både højre og venstre. Og derfor står Vestens demokratier foran sammenbrud, mener man. ”Men hvis et territoriums befolkning er tilfredse, og kan nyde livet, er det underordnet, om styret kaldes demokrati, autokrati eller noget tredje!” 

 

Misbrug af demokratiet
Utallige mindretalsbevægelser mener ikke, der tages nok hensyn til dem og deres synspunkter. Flere NGO-bevægelser (Non Government Organisations), er blevet forbudt i nogle lande, fordi de fører sig politisk frem under dække af bredspektret venstrefløjshumanisme, hvorfra de hævder at Vesten kvæles i ulighed. Nogle ser en lighed mellem demokratisk kapitalisme fra USA og autokratisk kapitalisme fra Kina, og beklager, at intet værktøj findes, der tøjler den ulighed, hvormed landene – eller den korrupte elite af deres ledelse – svigter alle de mange nye ’beskyttende menneskerettigheder’. 

 

Israel og islam
Paula Larrain har i Altinget skrevet, hvor forfærdeligt Israel behandler palæstinenserne og undertrykker demokratiet. Efter et besøg dernede med Folkekirkens Nødhjælp, har hun konstateret, at de slet ikke nyder samme friheder som israelerne. Hun taler oprørt om palæstinensernes manglende demokratiske rettigheder, selvom de er frataget deres land. Hvilket deres forfædre aldrig har haft, men har levet som livegne i ørkenlandskaber, uden at vide, om landet tilhørte Jordan, Syrien eller andre.

 

Demokratisk strenghed
Israels strenghed mod terror skyldes, at de ønsker deres demokrati bevaret fra opløsning. Men EU går forrest i kritik, og i Danmark er Mogens Lykketoft fortsat skarp fortaler for, at Socialdemokratiet helst skal hade jøder og elske Palæstina-arabere. Da jeg besøgte flygtningelejren ved Hebron i 1970, var den mennesketom. Nu er det en lukket ghetto, hvor muslimske drenge, allerede inden teenagealder, oplæres i vold og terror. Men pressen referer kun, at Israelske soldater henter dem om natten, ofte med tåregas. 

 

Realisme
”Med ondt skal ondt ofte fordrives!” Det finder Paula Larrain og Folkekirkens Nødhjælp forkasteligt. I modsætning til lægestanden. Og de, der vil destabilisere demokratier, dækker sig bag nye fraser. Også muslimerne, hvis hovedmål er Israels og jødernes udslettelse. Det beordrer Koranen. Islamiseringens fremmarch i Sverige, Frankrig, Tyskland og Danmark er kun forvarsler om verdensherredømmet. Det sker, når den sidste jøde er udryddet. Så vil en af de muslimske mænd, der fortsat går i pludderbukser, føde og sørge for Muhammeds genkomst. Men indtil da, finder vi os i nålestik fra rettroende terrorister.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…