Dagens læserindlæg: Danskere bedes betale for østeuropæiske hjemløse, der camperer midt på Vesterbro

Af Kirsten Damgaard, kulturpsykolog

 

Danskere og herboende udlændinge, der arbejder betaler skat. Af disse skattepenge går en del til underhold af danskere og indvandrere/flygtninge og deres efterkommere som ikke arbejder.Yderligere portioner af penge sendes til udlandet som udviklingshjælp og nødhjælp.

Nu ønsker en folkekirke på Vesterbro i København at “få kommunen til at afsætte penge til næste års budgetforhandlinger til at gøre forholdene på Maria Kirkeplads bedre for hjemløse immigranter “. Ja, du læste rigtigt. Den ligeledes skatteunderstøttede folkekirke, her Mariakirken, ønsker at skatteyderne også skal betale for hjemløse ikke-danskere uden opholdstilladelse. De er migranter der ikke besidder salgbare kvalifikationer til arbejdsmarkedet, og som jævnligt generer de omkringboende almindelige danskere. “Kommunen har ikke sikret de hjemløse et andet sted at sove eller et sted at opbevare deres ejendele”, citerer Kristeligt Dagblad kirkens pressemeddelelse (07.11.2023).

Der er etableret “forsoningsmøde ” med socialborgmester og naboerne, for sidstnævnte skulle jo helst skifte holdning og ønske at den kontinuerlige invasion af hjemløse migranter, der camperer midt i byen, kan fortsætte. Godheden for andre folks penge har ingen ende! Og om lidt er det jul, hvor hjerterne bliver endnu blødere for vores meget-langt-væk-næste. Og kirken? Thja, den bruges ikke rigtig til dåb eller brylupper, for dens medlemmer synes det er vældig ubehageligt bogstaveligt at skulle vade gennem en lejr af mere eller mindre berusede eller mentalt forstyrrede østeuropæere, der også kommer op at slås ind imellem. Men nogle gange må områdets beboere alligevel ned på kirkepladsen. Nemlig for at hente deres egne cykler, trailere og barnevogne m.v. retur.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…