Afghaner gemte ting i lade – da det blev afsløret fik han ni års fængsel og blev udvist

Modelfoto
Getting your Trinity Audio player ready...

En 21-årig afghaner blev tirsdag ved Retten i Aarhus idømt ni års fængsel og udvisning for blandt andet salg af tretten kilo kokain og ét kilo MDMA, der er en anden betegnelse for ecstasy.

 

Politiet fandt den store mængde narko og emballage i marts sidste år gemt i en staldbygning på en landejendom syd for Aarhus.

 

Det var et tip, der ledte til, at Østjyllands Politis specialpatrulje den 17. marts aflagde et besøg på landejendommen, hvor ejeren havde lejet staldbygningen ud til en 21-årig mand.

 

Narkohundene snusede sig frem til sagerne

I stalden fandt betjentene med hjælp fra narkohunde et par flyttekasser, hvori der lå omkring et kilo MDMA og nogle hundrede gram kokain og hash.

 

Derudover lå der også emballage til indpakning af en større mængde kokain.

 

Mens politiet var på stedet, ankom den 21-årige lejer tilfældigvis, og han blev hurtigt anholdt og dagen efter varetægtsfængslet.

 

Fandt flere hundredetusinde kroner

Den 21-åriges lejlighed i Viby blev også ransaget, og her fandt politiet i et pengeskab lidt over 300.000 kroner i kontanter, som ligesom stofferne blev beslaglagt.

 

Den videre efterforskning stod Organiseret Kriminalitet i Østjyllands Politi for, og tirsdag faldt der så dom i sagen.

 

”Retten var enig i anklagemyndighedens vurdering af, at den 21-årige har haft en betydelig rolle og altså ikke har været en lille fisk i forhold til narkohandlen,” siger specialanklager Dorthe Lysgaard og fortsætter:

 

”Baseret på emballagen og kontanterne, som politiet fandt, var vurderingen, at den 21-årige har solgt mindst tretten kilo kokain og et kilo MDMA, og det var primært det, der udløste den lange fængselsstraf, ”.

 

Afghaneren tog betænkningstid i forhold til at anke dommen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…