57-årige Majbritt er sporløst forsvundet – de pårørende er meget bekymrede

Nordjyllands Politi efterlyser den 57-årige Majbritt og offentliggør nu fotos, i håb om hjælp fra offentligheden. Hun har sidst befundet sig i området omkring Sæby, hvorfra hun er kørt i ukendt retning. Den 57-årge kvinde kører i en sølvgrå Fiat Panda med registreringsnummer CV 22 815. Ring til Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

 

Nordjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp, til at finde den 57-årige Majbritt, som sidst er set i går, tirsdag den 16. juni, ved Løvbjerg i Brønderslev. Nordjyllands Politi kan konstatere, at hendes telefon sidst har været aktiv i går kl. 19:15, i området omkring Sæby.

Majbritt beskrives som:
– 57 år
– 164 høj
– Alm. af bygning
– Lyst, skulderlangt hår
– Iført en knælang grøn jakke eller en sort kort jakke.

Hun er formentlig kørt i en mindre grå personbil, af mærket Fiat Panda, reg. nr. CV 22 815.

Politikommissær Michael Karstenskov, der leder politiets efterforskning, udtaler:

”Vi vil gerne i kontakt med vidner, som kan have set Majbritt, eller den grå Fiat Panda, som vi antager hun er kørt i. Særligt beder vi offentligheden være opmærksomme i området omkring Sæby, men samtidig med er det vigtigt at understrege, at Majbritt lige så vel kan befinde sig i et helt andet område.
På nuværende tidspunkt mangler vi en ”milepæl” i eftersøgningen, hvorfor vi har brug offentlighedens hjælp til at finde Majbritt – eller komme med oplysninger i sagen. Jeg vil gerne understrege, at man ikke skal tøve med at ringe. Hellere en henvendelse for meget, end en for lidt.”

Michael Karstenskov fortsætter:
”Vi er i løbende dialog med de pårørende, som også appellerer til offentligheden om hjælp – de er meget bekymrede for Majbritt.”

Hvis du har set eller ser Majbritt – eller i øvrigt har oplysninger om, hvor hun måtte have taget ophold – så kontakt straks politiet på telefon 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…