Josef Miro er efterlyst for knivstikkeri – stak tre gange med kniven, medens hans makker truede ofret med en pistol

Efter en intens efterforskning af det knivstikkeri, der fandt sted tirsdag ved Nørrebro Station, har Københavns Politi nu foretaget anholdelse af den ene af to mistænkte gerningsmænd.

 

Den anholdte er en 19-årig mand, som fredag formiddag meldte sig selv, efter han i Københavns Politis efterforskning af sagen var blevet identificeret som en af de to mistænkte gerningsmænd.

 

Den anden mistænkte er også identificeret og efterlyses nu af politiet.

 

Der er tale om den 19-årige Josef Miro Celik Christensen, som Københavns Politi nu efterlyser med navn og billede.

 

Han har følgende signalement:

  • Mand
  • 19 år
  • Ca. 180 cm høj
  • Spinkel af bygning
  • Kort hår i siderne
  • På gerningstidspunktet var han iført sort kasket af mærket Gucci med beige mønster på kaskettens forside/skygge og med to tigere afbilledet på kaskettens forside, mørk dunjakke med hætte, sorte bukser og sorte sko af mærket Balenciaga.

 

”Vores efterforskning af knivstikkeriet har ført til, at vi har identificeret to mulige gerningsmænd, som vi de seneste dage har forsøgt at finde frem til,” siger vicepolitiinspektør Jesper Beuschel fra Københavns Politi og fortsætter:

”Den ene har nu meldt sig selv, og den anden ved godt, at vi har ham i søgelyset. Min opfordring er derfor, at han melder sig selv hurtigst muligt,”

Ved knivstikkeriet i tirsdags blev en 38-årig mand stukket tre gange med en kniv, medens den nu anholdte truede ham med en pistol.

 

Han er uden for livsfare, oplyser Københavns Politi.

 

Folk, der har oplysninger til sagen, kan kontakte Københavns Politi på telefon 114 eller via e-mail [email protected]

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…