”Ved Allah mit alvor”- unge indvandrere ville kidnappe og dræbe en politimand

Köln nytårsnat i 2015

Nytårsaften fandt der en eksplosion af vold sted i flere tyske byer – specielt Berlin. (Den Korte Avis)

 

I den forbindelse pågreb og sigtede politiet et større antal (unge) mænd, hvoraf størsteparten havde indvandrerbaggrund. Således havde 27 af de anholdte afghansk baggrund, mens 21 havde syrisk baggrund. Et klart mindretal havde tysk baggrund.

 

Blandt voldsmændene var der massiv overvægt af unge fra den muslimske verden. De gav så at sige en opvisning i den voldskultur, som de havde med hjemmefra.

 

Tyskland har generelt voksende problemer med denne voldskultur, som er strømmet ind i landet sammen med den ikke-vestlige masseindvandring.

 

Nærmest komiske debatter

Det ville være nærliggende, at optøjerne nytårsaften gav anledning til en større selvransagelse hos tyske myndigheder og meningsdannere: Hvilke rødder har denne importerede voldskultur, og hvad gør man ved den?

 

Men denne vigtige debat har man i Tyskland så vidt muligt forsøgt at undgå – med enkelte hæderlige undtagelser.

 

I stedet har man ført nærmest komiske pseudo-debatter, hvor man for eksempel tærsker langhalm på, om der bør indføres et forbud mod at affyre kanonslag!

 

Drog hærgende gennem bydel

Men ligegyldigt, hvor meget tyske myndigheder og meningsdannere forskrækket stikker hovedet i busken, melder problemerne med den ikke-vestlige voldskultur sig bare stærkere og stærkere.

 

Senest skabte det panik, da myndighederne fandt ud af, at nogle unge medlemmer af en chatgruppe på nettet havde planer om at bortføre en politimand.

 

Disse unge tilhører et bestemt miljø i Bonn, nærmere bestemt i bydelen Medinghoven. Det er et område, hvor både arbejdsløshed og kriminalitet sætter rekorder.

 

Nytårsaften var de pågældende unge særdeles aktive i gadeoptøjerne. De angreb politifolk og brandfolk med kanonslag, raketter og sågar molotovcocktails.

 

En gruppe på omkring 40 af dem drog hærgende gennem Medinghoven. (Die Welt)

 

Ville bortføre politimand

Én af dem fik så den idé, at man skulle bortføre en politimand. Han afslørede i den forbindelse sin egen baggrund med beskeden: ”Ved Allah mit alvor.” Hans tyske var ubehjælpsomt, men der var ingen tvivl om, hvad han var ude på.

 

Dermed bekræftede den unge voldsdyrker indtrykket af, at en væsentlig del af disse unge voldsmænd har baggrund i den muslimske verden – med en udpræget fjendtlig indstilling til det tyske samfund.

 

Manden, der ville bortføre en politimand, er tilsyneladende typen, der ser sig selv som en kriger, der skal knægte det tyske samfund.

 

Inspireret af Netflix-serie

De voldsparate unge fra Medinghoven kan have hentet inspiration fra en film på Netflix med titlen: ”Athena”.

 

Gruppens chat-tekster, der blandt andet er gengivet af Der Spiegel, peger i den retning.

 

I gruppen udvekslede man blandt andet anvisninger på, hvordan man laver Molotov-cocktails. Og man rekrutterede nye medlemmer under overskrifter som: ”Nytårsaften vil brænde”.

 

I filmen ”Athena” angriber nogle unge en politistation, hvorefter de stjæler våben, beskyder betjentene med kanonslag og tager en politimand som gidsel.

 

Det ligger i luften, at volden meget vel kan eskalere i dette miljø, som er domineret af utilpassede indvandrerunge, som oser af aggressioner.

 

Alle de mistænkte har indvandrerbaggrund

Ifølge politiet i Bonn har alle de mistænkte personer i sagen fra nytårsaften indvandrerbaggrund.

 

I chat-gruppen bag de kriminelle planer var der fem med både tysk statsborgerskab og et andet statsborgerskab. Derudover var der tre udlændinge. Alle disse otte unge mænd er født i Bonn. De er kommet for at blive … og begå kriminalitet.

 

I øvrigt er alle otte kendte af politiet for anden kriminalitet. I sandhed en stor ’kulturberigelse’ af det tyske samfund.

 

Det vælter fortsat ind

Som den socialdemokratiske tyske indenrigsminister Nancy Faeser så forsigtigt har udtrykt det: Staten har et ”problem med bestemte unge mænd, der foragter den selvsamme stat”.

 

Så sandt, så sandt.

 

Problemet er bare, at hun ikke tør nævne, at de unge mænd har indvandrerbaggrund.

 

Og problemet er ikke mindst, at de tyske myndigheder slet ikke har styr på udviklingen. Den går i retning af stadig større og stadig mere forråede, overvejende muslimske parallelsamfund.

 

Det vælter fortsat ind med ikke-vestlige migranter i Tyskland – og andre dele af Europa.

 

Dette er kun begyndelsen.

https://www.welt.de/vermischtes/article243485063/Silvester-Angriffe-in-Bonn-Tatverdaechtige-sollen-Entfuehrung-eines-Polizisten-geplant-haben.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…