Ingen kender reglerne for disse klovne-tiders woke-helvede

Af Aia Fog, cand. jur., formand for Trykkefrihedsselskabet

Det er meget betegnende for disse klovne-tiders woke-helvede, at der i inklusionens hellige navn opstilles en masse regler for tilladt adfærd, der er så indbyrdes modstridende, at det er plat umuligt at gøre noget som helst ”rigtigt”:

 

F.eks. er det et vedtaget dogme, at køn er flydende, men ikke desto mindre er det strengt forbudt at miskønne folk, dvs. kalde dem ved et andet pronomen end det, den enkelte har valgt for sig selv. Der kræves altså en meget høj grad af præcision, når man tiltaler den enkelte person i et (opdigtet) univers hvis grundpræmis er, at alt flyder. Det er meget ulogisk og umuligt at operere i. Hertil kommer, at woke-politiet tydeligvis ikke har sine egne (flydende) begreber på plads. Er transkønnet f.eks. et særskilt køn? Eller er det to køn (transkønnet mand hhv. kvinde)? Hvis ikke, og hvis det er sådan, at man skal opfatte en transkønnet som hhv. mand eller kvinde – er der så ikke kun to køn?

 

Et eksempel: en god ven fortalte mig forleden, at en mand i hans familie pludselig var sprunget ud som transseksuel og var påbegyndt hormonbehandlinger med henblik på at genopstå som kvinde. Hans kone gennem 7 år bakkede ham op og erklærede, at hun ville blive sammen med ham, fordi hun var panseksuel (en panseksuel tiltrækkes af alle køn). Men hvis hendes mand vil være en kvinde – skal hun så ikke definere sig som lesbisk eller biseksuel for ikke at krænke sin transkønnede partner?

 

I en video på Twitter argumenterer en transkønnet for, at det er transfobi på overfladen at anerkende transkvinder som kvinder, hvis man alligevel ikke vil have sex med dem – selvom man er tiltrukket af kvinder. Det har ”hun” en pointe i, fordi de woke-politisk korrekte i virkeligheden lyver og blot lader som om transkvinder er kvinder. Selvfølgelig, vil alle vi andre sige, for man kan ikke lyve sig fra biologien, selvom det indtil videre er påbudt ved woke-lov.

 

Og hvad skal man mene om den nye transkønnede ejer af Miss Universe, der tiljubles af publikum mens ”hun” med dyb stemme proklamerer, at fra nu af vil Miss Univers blive ”…kørt af kvinder! Ejet af en transkvinde! For kvinder!”

??

I den mere morbide ende af skalaen, men ikke desto mindre i fuld overensstemmelse med woke-loven om retten til selv at definere sit køn, er den 40-årige skotte Jonathon Mallon, en ultra farlig og notorisk voldtægtsmand, der fra sin nuværende celle i et topsikret fængsel nu hævder at være en kvinde, hedde Charlene og derfor kræver at blive overført til et kvindefængsel. Det er indlysende, at det ikke kommer til at ske, men woke-segmentet burde vel gå i brechen for ham, og hvis de ikke vil, så i det mindste forklare os andre hvorfor. Hvis man tager ideologien alvorligt, må man også tage voldtægtsmanden alvorligt.

 

Og så er der J.K. Rowling, den feterede, og i øvrigt stærkt venstreorienterede, forfatter der i snart årevis er blevet udskammet og defameret for at have formastet sig til at sige, at der kun er to køn. Hendes trængsler er åbenbart langtfra forbi, for nu har Laur Flom, en ”bogkunstner” fra Toronto,  taget cancel-culture til nye højder og lavet nye omslag til Harry Potter-bøgerne, hvor J.K. Rowlings navn og copyright er fjernet fra hendes egne bøger. Dette er ifølge Flom gjort for at hjælpe de mange Harry Potter fans, der har etiske udeståender med forfatteren, fordi hun er transfob. Det er altså en adækvat reaktion på transfobi at gøre andre til ikke-personer i værste Stalin-stil.

 

Problemet er bare, at J.K. Rowling ikke på noget tidspunkt har ytret sig transfobisk, hun har alene sagt/skrevet, at der kun findes to køn. Så: er det transfobisk at hævde, at der kun findes to køn?

 

Eksemplerne på definitions- signal- og regelforvirringen er legio og som vist også et entydigt udtryk for, at ingen – ikke engang woke-folket selv, har styr på begreberne. Og det får de heller aldrig.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…