29-årig mand sigtet for at have brugt “ætsende væske” mod flere piger

Getting your Trinity Audio player ready...

Onsdag formiddag bliver en 29-årig mand fra Horsens fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Horsens. Han er sigtet for at have eksponeret tre piger for ætsende væske i en forretning i Horsens.

 

Over en periode på fire uger har tre piger i forbindelse med besøg i den samme forretning i Horsens oplevet at være blevet eksponeret for en ætsende væske. I alle tilfælde ætsede væsken hul i pigernes tøj, og i to tilfælde kom væsken på huden.

 

Episoderne er sket den 27. oktober, 6. november og 25. november.

Sydøstjyllands Politi har efterforsket sagen, og det har ført til, at en 29-årig mand fra Horsens er blevet anholdt. Han fremstilles klokken 11.00 ved et grundlovsforhør ved Retten i Horsens. Manden er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 245, der omhandler legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

Manden har tilstået, at han har eksponeret pigerne for væsken.

Den foreløbige efterforskning tyder på, at der kan være yderligere personer, der er blevet eksponeret for ætsende væsker. Hvis man har mistanke om, at man er blevet eksponeret for ætsende væske – for eksempel i en butik i Horsens eller omegn, opfordrer Sydøstjyllands Politi til, at man hurtigst muligt kontakter politiet på telefon 1-1-4.

Efterforskningen tyder på nuværende tidspunkt ikke på, at der hverken er tale om terror, hadforbrydelser eller lignende.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger at dele med offentligheden på nuværende tidspunkt.

 

https://politi.dk/sydoestjyllands-politi/nyhedsliste/29-aarig-mand-er-anholdt-og-sigtet-for-at-have-paafoert-aetsende-vaeske-paa-flere-personer/2023/11/29

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…