18-årig kvinde gik fredeligt på gaden i Randers – pludselig blev hun angrebet af mand af anden etnisk herkomst

Vidner søges til anmeldelse om overgreb

Natten til lørdag den 18. november tog en ukendt mand uønsket fysisk kontakt til en 18-årig kvinde, der var på vej hjem fra byen.

 

Episoden fandt sted kl. 04.45 på Stemannsgade i Randers C omkring krydset ved Trapsgade, hvor den ukendte mand tog fat i kvinden bagfra nær den nordlige side af Via University College – Campus Randers. Kvinden fik efterfølgende skubbet ham væk og løb fra stedet, mens manden forsvandt i nordlig retning.

 

Den ukendte gerningsmand beskrives som værende mand i ukendt alder af anden etnisk herkomst. Han var omkring 165-170 cm høj og iført sort kasket, sort jakke og sorte bukser.

 

Østjyllands Politi efterforsker sagen nærmere for at få klarlagt et hændelsesforløb. I den forbindelse efterlyser politiet vidner, der måtte have set eller hørt noget med relevans for sagen.

 

Oplysninger om den mulige ukendte gerningsmand, der angiveligt har udsat den 18-årige kvinde for blufærdighedskrænkelse og muligvis vold, er særligt brugbare for politiet.

 

Østjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

https://politi.dk/oestjyllands-politi/doegnrapporter/oestjyllands-politi-uddrag-af-doegnrapporten-22-november-2023/2023/11/22

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…