Hjælp, jeg har fået hund – her kan du få gode råd

Er du en af de mange danskere, som har hund?

 

Er det bare en af de bedste ting, der er sket for dig? Og er der alligevel noget, der er kommet bag på dig som hundeejer?

 

Nogle mener, at hunde skal domineres, så de ikke dominerer familien. Men det er ikke rigtigt. Det bedste forhold opstår faktisk, når man lærer at forstå hundens signaler og lærer dens sprog.

 

Ofte, når hunde kommer ind på et af Dyrenes Beskyttelses internater, er det, fordi de har udviklet en adfærd, som ikke fungerer i familien. Det skyldes primært, at hundens signaler ikke er blevet opfanget eller respekteret.

 

Hunde aflæser menneskers kropssprog og mimik. De bruger det til at undgå konflikter både med hunde og med mennesker. Men, det giver også mulighed for at kommunikere med hunden på et højt plan.
AKTIVERING, SOCIALISERING OG HUNDETRÆNING

Er du en af de mange danskere, som har hund? Er det bare en af de bedste ting, der er sket for dig? Og er der alligevel noget, der er kommet bag på dig som hundeejer? Så er du ikke den eneste.

 

Vi har spurgt en masse hundeejere om, hvad der overraskede dem mest, da de fik hund.

 

Ud fra de mange tilbagemeldinger, har vi lavet vores Viden Om Vovser univers. Vi håber, du vil få fornøjelse af at dykke ned på siden, hvad enten du lige har fået din første hund eller er rutineret hundeejer. Vi ønsker dig det bedst mulige liv med din hund.

 

Dyrenes Beskyttelse har lavet en hjemmeside med gode råd til hundeejere. Denne video er en del af denne side. Kig ind og læs mere på Vov  og læs om  Viden om Vovser

 

Her kan du læse om fra hvalp til voksen hund, renlighed, alene hjemme, aktiviteter, fysisk og mental træning og meget mere.

Selv om hunde er forskellige, deler de stadig en masse.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…