Udlændingevolden breder sig: Nu efterlyser politiet Aturas Bauza efter et alvorligt knivoverfald på en kvinde, som han lod blive liggende på vejen

I forbindelse med et knivoverfald på en kvinde på Strandvejen i Svinninge ved Holbæk mandag morgen, efterlyser politiet nu en 41-årig mand.

 

Kvinden pådrog sig alvorlige, men ikke livstruende skader.

 

Da politiet ikke har kunnet finde manden på de steder, hvor han formodes at opholde sig, beder Midt- og Vestsjællands Politi nu offentligheden om hjælp til at finde den 41-årig Arturas Bauza fra Litauen.

 

Han mistænkes for et overfald på en 41-årig, kvindelig bekendt på Strandvejen i Svinninge mandag den 7. november 2022 klokken cirka 06.10.

 

Efterlod hende blødende og hårdt såret på vejen

En uoverensstemmelse mellem de to parter endte med, at han anvendte en kniv til at påføre den 41-årige kvinde alvorlige, men ikke livstruende skader, inden han efterlod hende på Strandvejen.

 

Arturas Bauza beskrives som en 41-årig mand, almindelig af bygning og taler kun sit modersmål (litauisk).

 

Politiet offentliggør nu dette foto af den efterlyste mand, som kan have barberet dele eller hele skægget af.

 

Efter overfaldet flygtede den mistænkte fra stedet ad Solholm mod nord og videre til højre ad Solholmsvej i retning mod jernbanen.

 

Opfordrer beboere i området til at undersøge deres haver

På flugtruten kan den mistænkte have skaffet sig af med effekter, hvorfor beboere i området bedes undersøge deres private områder for genstande, som ikke normalt vil være efterladt i området.

 

Politiet har i Svinninge by fundet en kniv, som formodes anvendt til overfaldet på kvinden.

 

Oplysninger om den efterlyste mand gives til efterforskningsafdelingen på Holbæk politistation hos Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…