Sexslaveri martrer stadigvæk England

tidligere dømte (Arkivfoto: Politiet)

Overalt i England er unge piger blevet udnyttet og holdt som sexslaver. Det har stået på i årtier. Jihadwatch.org, BBC.com, Den Korte Avis

 

Myndighederne har ladet stå til af frygt for at blive kaldt islamofobe og racister.

 

Det er gået ud over tusindvis af unge piger.

 

Nu er der kommet nye afsløringer.

 

I byen Telford alene er det gået ud over mere end tusind piger. Misbrug af børn har stået på gennem generationer, skriver BBC.

 

Sexslaveri er noget den muslimske kultur helt åbenbart har bragt til England. Det er hovedsageligt pakistanske indvandrere, der har organiseret de systematiske overgreb. Det fremgår af de mange retssager, hvor et stort antal gerningsmænd gennem de senere år er blevet dømt for at misbruge store børn og unge pige.

 

Sexslaveri har rod i islam og sanktioneres og legitimeres i koranens vers 4:3, 4:24, 23:1-6, 33:50 og 70:30.

 

Islamofobi og racisme er misforståelser.

 

Kritik af islam kan ikke være en fobi som i islamofobi, fordi konsekvenser som for eksempel sexslaveri er en reel trussel og en reel frygt. En rigtig fobi er en irrationel frygt, og der er intet irrationelt over sexslaveri i den forstand at det er en særdeles virkelig virkelighed i England.

 

At kritisere islam kan heller aldrig blive racisme, da islam ikke er en race men en lovreligion.

 

England hærges stadigvæk af de voldtægtsbander som udøver sexslaveri, og myndighederne tør stadigvæk ikke omtale sexslaveri som det det er, nemlig : en perversitet med rod i islam.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…