Satte ild til spejderhytte: Politiet efterlyser en mand på rød knallert og iført sorte sneakers

Lørdag d. 2. juli 2022, kl. 20.58, blev der anmeldt en brand i en spejderhytte på Brøndumvej, Brøndum, 9670 Løgstør. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden på stedet, og der skete derfor kun begrænset skade. Heldigvis.

 

Politiets efterfølgende undersøgelser på gerningsstedet viste, at en person var brudt ind i spejderhytten, hvorpå der blev sat ild til noget træ, der lå på gulvet i hytten.

 

Stedets overvågning viste, at gerningsmanden var iført en sort trøje, mørke bukser, grå strømper, sorte sneakers med hvis sål og grå handsker samt en sort elefanthue for sit ansigt.

 

En alvorlig sag 

Politikommissæren siger videre om efterforskningsarbejdet:

”Vi ser altid med stor alvor på sager om brand, og især når vi – som i dette tilfælde – kan konstatere, at branden er antændt med vilje. Vi ved, at det kan være svært at genkende gerningsmanden, der er maskeret, men vi håber alligevel, at nogen har bemærket noget mistænkeligt omkring spejderhytten på gerningstidspunktet, det vil sige den 2. juli om aftenen.”

 

Kontakt politiet på 114 

Mikkel Brügmann oplyser yderligere, at politiets aktuelle vidneafhøringer peger på, at der kan være tale om en lokal person, da der kort før branden er observeret en rødlig knallert køre i retning mod spejderhytten.

 

”Føreren har et signalement, der synes at passe med videoovervågningen, ligesom vedkommende formentlig medbragte en dunk. Det gør selvfølgelig denne knallertfører meget interessant for vores efterforskning,” siger politikommissæren.

 

Alle relevante oplysninger i sagen skal gå til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…