Sådan tjekker du, om du har den bedst mulige rente på dine lån

Der har i løbet af de sidste 12-24 måneder været meget snak om renternes rutsjebanetur i de fleste danske og internationale medier. Renten er nemlig ikke en statisk størrelse, men en flydende fætter, som alle kan undersøge, når de ønsker, og vælge til, når den er fordelagtig, hvis du har eksisterende lån.

Du kan nemlig hurtigt selv undersøge, om det er muligt at låne penge eller refinansiere eksisterende lån på få minutter.

 

Du kan samtidig undersøger flere banker samtidig, så du ikke er tvunget til at vælge det ene frem for det andet, og det er med til at gøre det nemt for dig at spare penge. Her får du forklaringen på, hvordan du nemt undgår at betale for meget.

Hvordan virker det at låne penge online?

Når du låner penge online, så er det vigtigt at have styr på, hvordan det virker. For det første skal du have styr på hvilken type lån, du ønsker at optage. Der findes nemlig flere forskellige typer af lån, og derfor kan det være en god idé at undersøge de forskellige muligheder, inden du optager et lån. Nogle af de mest almindelige typer af lån er forbrugslån, boliglån og realkreditlån.

 

Det er ligeledes vigtigt at have et godt kendskab til alt det, der knytter sig til lånet. Dette omhandler lånets rente, løbetid og ÅOP. For disse begreber har en vigtig relevans i forhold til, hvilket lån du bør vælge. Som hovedregel skal renten og lånets ÅOP gerne være lav, da det betyder, at du ikke skal betale nær så meget tilbage, som hvis tallene var højere.

Sammenlign lån online og find det rette lån for dig

Når du skal finde det rette lån for dig, kan det være en god idé at sammenligne lån online. Dette kan du blandt andet gøre på lendme.dk, hvor du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de forskellige låneudbydere, rente, omkostninger og vilkår.

 

Du kan med fordel bruge en sammenligningstjeneste til at sammenligne lån.

 

Det er dog ikke kun prisen på et lån, der er afgørende for, om det er det rette lån for dig. Du skal også tage højde for din egen økonomi og betalingsevne.

Dét skal du være opmærksom på

LendMe er en online platform, der gør det muligt for dig at sammenligne lån på tværs af flere banker. Du kan ansøge om et lån, og få svar fra de banker, der har modtaget din ansøgning. Du kan vælge at sammenligne lånetilbud fra 17 banker og du vælger selv det tilbud, som du foretrækker.

Det er smart, da du på denne måde slipper for at skulle involvere bankrådgivere og ikke behøver at have specielt meget forstand på lån for rent faktisk at finde et til den bedste pris. Prisforskellen på lån er stor, det viser en gennemgang af 25 bankers egne prisindekser, hvor man kan se, at prisforskellen på lån er 5.5 gange så stor.

 

Du bør altid sammenligne lån og indhente lånetilbud 100% gratis og fra uafhængige sammenligningstjenester. Dermed kan du hurtigt og nemt få et overblik, indhente tilbud og låne penge til dét, som du går og mangler penge til.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…