Muslimske rigmænd sætter sig på lokalsamfund – vil opføre muslimsk gravplads på størrelse med 40 fodboldbaner

Zuber og Mohsin Issas (Skærmprint fra Youtube)

Islams mangt vokser ubønhørligt i Europa. Og vesteuropæiske lande bliver stadig mere magtesløse overfor muslimers krav til samfundets indretning.

 

Det kan man se et eksempel på i byen Blackburn i Lancashire. Det er i Midtengland, hvor der nu er så mange indvandrere, at briterne er ved at komme i mindretal i flere byer, som i Storbritanniens næststørte by, Birmingham.

 

Eller de er allerede i mindretal som i byerne Luton, Leicster og Slough.

 

Tæt på disse byer i det nordvestlige England planlægger to muslimske rigmænd at bygge en enorm muslimske begravelsesplads. De to rigmænd er brødrene Zuber og Mohsin Issas. De ejer blandt anden, den store supermarkedskæse, Asda. (DailyMail)

 

Den muslimske begravelsesplads vil dække et område på størrelse med 40 fodboldbaner og vil have plads til 35.000 muslimsk gravpladser.

 

Der vil være 6500 parkeringspladser, fordi der vil komme muslimer fra store dele af Midtengland.

 

Det er planen, at muslimer fra hele Midtengland skal begraves her.

 

Man borgere i området protesterer. Og myndighederne siger, at gravpladsen vil ødelægge landskaber af stor historisk værdi. Den vil også ødelægge populære vandrestier og kulturaktiviteter, står der i en rapport ifølge DailyMail.

 

Men planerne kan blive svære at stoppe.

 

De to brødre har stor indflydelse i lokalsamfundet. De har investeret 100 millioner pund i et stort hotel, restauranter og andre aktiviteter.

 

Og mange muslimer i området er ensbetydende med et stort behov for mange muslimske begravelsespladser. Og behovet er vokset under Covid-19, der har ramt mange muslimer, sandsynligvis fordi en del ikke har overholdt restriktionerne og fordi mange er imod at blive vaccineret.

 

En del lokalpolitikere er nok også selv muslimer og derfor mindre tilbøjelige til at sige nej til den enorme muslimske begravelsesplads.

 

Og bliver den ikke placeret det ene sted, så bliver den placeret et andet sted.

 

Antallet betyder noget. Når man har tilladt en stor muslimsk indvandring, så bliver Storbritannien mere muslimsk.

 

Det samme gælder for Danmark.

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…