Tre afghanske migranter begik brutal gruppevoldtægt mod 13-årig pige og efterlod hende død op ad et træ – bagefter pralede de med det

Foto af den 13-årige pige (privat via BILD.de)

En tidlig lørdag morgen blev liget af en 13-årig pige fundet lænet op ad et træ i Østrigs hovedstad Wien.

 

Obduktionen viste, at hun var blevet kvalt under særligt brutale omstændigheder. Senere blev det klart, at hun før sin død var blevet voldtaget.

 

Nu er tre afghanske migranter ved retten i Wien blevet kendt skyldige i voldtægt og mord på pigen.

 

Den ene er kendt skyldig i mord gennem en aktiv handling. De to andre er kendt skyldige i passiv medvirken til mord. Samtidig er de altså kendt skyldige i voldtægt mod den forsvarsløse 13-årige pige.

 

Påstod, at de var flygtningebørn

Den ene af afghanerne kalder sig ’Zubai’, de to andre kalder sig henholdsvis ’Haji’ og ’Ramesh’.

 

’Zubai’ er idømt livsvarigt fængsel (han kommer formentlig til at sidde i 15-20 år). De to andre har fået henholdsvis 20 og 19 års fængsel.

 

Efter udstået straf kan de blive udvist af Østrig. Det får vise sig, hvad det bliver til.

 

Mordet fandt sted, mens den højt profilerede Sebastian Kurz var forbundskansler i Østrig.

 

Kurz markerede sig med en hård linje i udlændingepolitikken. Men det var trods alt på hans vagt, at blandt andet disse tre mordere og voldtægtsforbrydere blev lukket ind i landet.

 

I hvert fald de to af dem, kom ind i Østrig ved at foregive, at de var såkaldt uledsagede flygtningebørn. De løj sig yngre, end han var. Myndighederne hoppede rask væk på deres historier.

 

Voldtog hende, mens de filmede det

Knap var de kommet til Østrig, før de indledte en kriminel løbebane i form af narkohandel.

 

De tre burde med andre ord slet ikke befinde sig i Østrig, da de stødte på den 13-årige Leonie.

 

Pigen var tilsyneladende naiv – måske benovet over opmærksomheden fra de tre ældre mandspersoner. I hvert fald fik de hende lokket med hen i Hajis lejlighed. Her kom de ecstasy-tabletter i pigens drink, uden at hun opdagede det.

 

Så smed de hende på en madras og forbrød sig efter tur mod den forsvarsløse pige, mens de filmede det. Det var ekstremt brutalt.

 

Løgn fra ende til anden

I retten foregav de, at Leonie var prostitueret. Zubai påstod, at han havde betalt hende 50 euro for 15 minutters sex.

 

Det var løgn fra ende til anden. I retten kom det frem, at Leonie stadig var jomfru. Men hun var simpelt hen blevet pumpet så fuld af Ecstasy, at hun meget vel kunne have døet af det, hvis det ikke var, fordi forbryderne myrdede hende inden.

 

I retten fremlagde anklageren en video, der var optaget tidligt om morgenen efter gruppevoldtægten mod Leonie. Det var meget voldsomt, selv for en hærdet anklager:

 

”Jeg var fuldstændig chokeret, da jeg så disse billeder for første gang,” sagde hun i retten. ”Det er billeder, som man ikke kan få ud af hovedet igen.”

 

”En absolut dødskamp”

Anklageren beskrev, hvordan man på optagelserne så en let påklædt Zubai, der lå afslappet med spredte ben. Ramesh var i gang med at tørre noget flydende (formentlig sæd) væk fra pigens underliv.

 

Og så det helt frygtelige: På billederne kan man se en forsvarsløs, nøgen Leonie ”i en absolut dødskamp”.

 

Men det varede længe, før de foretog et nødopkald. Formentlig vidste de, at pigen på det tidspunkt var død.

 

Voldtægtsforbryderen rendte rundt og pralede med det

Forbryderne leverede bevismaterialet mod sig selv. Zubai gemte i månedsvis en optagelse af voldtægterne på sin telefon, så han kunne rende rundt og prale med dem.

 

På billederne fra retssagen får man absolut heller ikke indtryk af, at de anklagede var hårdt medtagne af skyldfølelse. De var først og fremmest optaget af at skjule deres ansigter bag nogle papirer.

 

Man skulle jo nødig risikere udvisning fra det land, hvor man har så gode muligheder for narkohandel spædet op med sociale ydelser.

 

Afghansk voldskultur i Danmark – tolken ”Hector”

Mordet på Leonie er forbundet med en voldskultur, som er meget stærk i Afghanistan. En voldskultur, der er tæt forbundet med en massiv kvindeundertrykkelse.

 

Danmark har også på det seneste oplevet frygtelige eksempler på afghanske indvandrermænds ekstreme vold mod deres koner eller andre i familien.

 

Det mest berømte eksempel var tolken, der gik under navnet ”Hector”. En mand, der blev dyrket vældig meget af Enhedslisten og andre politisk korrekte.

 

Så myrdede han sin kone på brutal vis. Nu snakker Enhedslisten og andre politisk korrekte ikke længere om ham.

 

Tavshed fra de politisk korrekte medier

Men Enhedslisten står bestemt ikke alene i forsøget på at fortie afghansk voldskultur.

 

De massivt politisk korrekte danske medier har mildt sagt ikke været optaget af at oplyse om denne voldskultur og kvindeundertrykkelse, der er fulgt med migrationen til Europa, herunder Danmark.

Kilde: BILD.de

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…