Muslimsk forening i Danmark er nu på den sorte liste: Det er dermed forbudt og strafbart at modtage donationer fra foreningen

De samler penge ind for at fremme autentisk islamisk viden, men nu er deres penge blevet sortlistet.

 

Der er tale om foreningen Assalam Charity, der nu er kommet på donationslovens forbudsliste over private personer og organisationer, som det fremover vil være forbudt og strafbart at modtage penge fra.

 

Assalam Charity er som den eneste af de fire organisationerne på forbudslisten registreret som dansk med adresse i Viby J. ved Aarhus, ligesom den ledes af muslimer med fast adresse i Danmark

 

Forbudslisten udarbejdes af Udlændingestyrelsen og omhandler private personer og organisationer, ”der modarbejder demokrati og grundlæggende friheds- og menneskerettigheder,” som Udlændingestyrelsen udtrykker der.

 

Skal fremme autentisk islamisk viden

På sin hjemmeside præsenterer den dansk funderede organisationen sig selv således:

 

”Assalam Foundation er en ikke-politisk organisation, der i øjeblikket arbejder på at fremme autentisk islamisk viden,” hedder det indledningsvist og fortsætter:

 

”I øjeblikket gennemfører Assalam Foundation islamiske kurser og hjælper også andre med at gennemføre sådanne autentiske kurser i deres område. Sigter mod at sprede ægte uddannelse i Koranen og blandt budbringere.”

 

Desuden gennemfører Assalam programmer i engelsk og undervisning i computere, for økonomisk dårligt stillede studenter, ”både muslimske og ikke-muslimske,” ligesom foreningen også tilbyder noget, de kalder karriereforbedringskurser.

 

Foreningen slutter sin præsentation således:

 

”Insha Allah, Assalam Foundation har til hensigt at tage disse programmer til det næste niveau, når det har et solidt fundament at bruge som springbræt.”

 

Grimhøjmoskéens talsmand sidder i bestyrelsen

Foreningen blev stiftet i 2012 og ledes af tre mænd, hvoraf den ene er den kendte og berygtede talsmand for Grimhøjmoskéen, Oussama Mohamad El Saadi.

 

Det var ham, der i 2017 nægtede at tage afstand fra Islamisk Stats forbrydelser mod kvinder, og som udtalte, at det var forkert at dræbe tegnerne på Charlie Hebdo, men at de alligevel betalte for deres fejl.

 

Udover Oussama Mohamad El Saadi ledes foreningen af Khadra Ahmad El Saadi.

 

Han bor på foreningens adresse, Rosenhøj Allé 5, i stuen til venstre. Han sidder blandt andet også sidder i bestyrelsen for Den Islamiske Fond i Aarhus

 

Endelig er der den tredje mand i bestyrelsen, Khadra Ahmad El Saadi, som i øvrigt også bor på Rosenhøj Allé 5, men i stuen til højre.

 

Foreningen regnskaber er ikke offentligt tilgængelige.

 

Dog ligger der på deres hjemmeside et tal for indsamlinger perioden 1. april – 31. marts, hvor der i følge hjemmesiden blev indsamlet 42.677,53 kroner, og hvoraf der blev brugt 5.305,33 kroner på administration.

 

Fire foreninger på listen

Loven om indførelse af en forbudsliste mod donationer blev næsten enstemmigt vedtaget af Folketinget den 9. marts 2021.

 

De radikale stemte hverken for eller imod, medens Susanne Zimmer og Uffe Elbæk, begge Frie Grønne, stemte imod.

 

Inklusive Assalam Charity er i alt fire foreninger siden da på forbudslisten, heraf de tre i denne måned.

 

Bort fra Assalam Charity har alle de øvrige alle hjemsted i Kuwait, hvorfra de har forsynet muslimer og moskéer i Danmark med penge.

 

Den første kom på listen den 23. marts i år. Derefter kom to foreninger på listen den 15. juni og som den foreløbigt sidste kom Assalam Charity fra Viby J på listen i forgårs den 28. juni.

 

Med disse donationer til islamisk undergravning af det danske samfund er der i realiteten tale om økonomisk støtte til femtekolonne virksomhed.

 

I den forbindelse er det interessant, at De Radikale hverken stemte for eller imod, da loven blev vedtaget i Folketinget den 9. marts 2021.

Kilder til denne Artikel:

https://us.dk/vores-opgaver/sanktionslister/forbudslisten/selve-forbudslisten/

https://assalam.in/#

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…