Kyniske drabsmænd eller uskyldsrene engle: Tre af de tiltalte for drab i indvandrertætte Vollsmose deltog i mindehøjtideligheden for den dræbte

Foto: Privat

Der er to muligheder.

 

Enten er de kyniske ud over alle grænser, eller også er de uskyldige i det drab, de nu er tiltalt for ved et nævningeting ved Retten i Odense.

 

Ekstra Bladet, der dækker sagen, beretter fra Retten i Odense, at i alt fire mænd er tiltalt for skuddrabet på den 31-årige Abdinur Mohamed Ismael i Vollsmose den 24. juni 2020.

 

Nu viser det sig, at mindst tre af de fire tiltalte var til stede ved mindehøjtideligheden for den mand, som de er mistænkt for blot tyve timer forinden at have dræb med et skud gennem hovedet, skriver Ekstra Bladet.

 

En femte mand er tiltalt for medvirken til drabet.

 

Tilhører indvandrebanden ”Vollsmosegruppen”

Drabssagen startede ved retten den 29. august, og der er afsat i alt 22 retsdage til sagen, der forventes afsluttet sidst i oktober.

 

De fire personer, der nu er tiltalt for drabet, tilhører efter anklagerens opfattelse den bande, man kaldet Vollsmosegruppen, skriver Fyns Stiftstidende.

 

Da det kan være svært for ikke at sige umuligt at afgøre hvem, der affyrede det dræbende skud mod Abdinur Mohamd Ismael, vil sagens to anklagere gå efter, at det skete i forening.

 

Det vil sige, at man vil forsøge at få alle fire dømt for drabet.

 

Ud over drabet handler sagen også om salg af narko, skriver Fyns Stiftstidende.

 

Blev dræbt i krydsild mellem to indvandrerbander

Drabet på den 31-årige Abdinur Mohamed Ismail bliver ikke mindre tragisk af, at han blot befandt sig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, da han blev ramt af et dræbende skud.

 

Fyns Politi har tidligere i en pressemeddelelse oplyst, at skudepisoden, der kostede Abdinur Mohamed Ismail livet, fandt sted kort før midnat på parkeringspladsen ved boligblokken Egeparken i Vollsmose.

 

Kulminationen på en længerevarende bandekonflikt

Efter politiets opfattelse var skudepisoden kulminationen på en længerevarende konflikt mellem to grupperinger fra henholdsvis Vollsmose og Korsløkke.

 

De to grupper havde tilknytning til henholdsvis Korsløkkeparken (Gruppe 1), der ligger inde i Odense og Bøgetorvet, der ligger i Vollsmose (Gruppe 2).

 

Bandemedlem ramt fire gange – en hund døde ramt af skud

Abdinur Mohamed Ismail var netop kommet hjem fra arbejde til sin bopæl i Egeparken og var steget ud af sin bil, da der blev afgivet skud af personer fra Gruppe 1 mod en 32-årige mand fra Gruppe 2, som også er tiltalt i sagen.

 

Han blev ramt fire gange, men overlevede. Også en hund blev ramt af skud, og døde kort efter.

Kilder til denne artikel:

https://ekstrabladet.dk/krimi/drabstiltalte-deltog-i-skudoffers-mindehoejtidelighed/9412374

https://fyens.dk/artikel/se-videoanalyse-derfor-er-sagen-s%C3%A5-us%C3%A6dvanlig?gclid=Cj0KCQjwguGYBhDRARIsAHgRm49IqZwnPCiV5yNiizduGu2XhoN3h5x5kVBZLsmaKP1hOrSubFBohHMaAmMhEALw_wcB

https://denkorteavis.dk/2021/fire-maend-er-tiltalt-for-drab-paa-tilfaeldig-mand-i-indvandrertaette-vollsmose-politiets-anklageskrift-afsloerer-hvor-galt-det-staar-til/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…