Abdullah, Ali og Ismail mente, at en 29-årig mand skulle afstraffes – udsatte ham for grove seksuelle krænkelser, mens de filmede

Den grove vold fandt sted i Kalundborg (Arkivfoto: Hanne Buchberg)

Tre indvandrere er dømt for grov afstraffelse og ydmygelse af en 29-årige mand i et hus i Kalundborg. Det skriver Midt- og Vestsjællands politi i en pressemeddelelse.

 

To år og ni måneder, to år og seks måneders og to års fængsel. Det var hvad den 35-årige Abdullah Mohammad Ali Karah Hasan, den 35-årige Ismail Sobhi Alohtman og den 40-årige Mohammad Youssef Khajri fredag blev idømt ved Retten i Holbæk. (sn.dk)

 

Der var forud for episoden opstået et uvenskab mellem manden og de tre bekendte, der nu er dømt i sagen.

 

Den ene, en 35-årig mand, blev af Retten i Holbæk straffet med to år og ni måneders fængsel, mens den anden, en ligeledes 35-årig mand, fik to år og seks måneders fængsel. Den sidste, en mand på 40 år, der ikke blev udvist, fik to års fængsel.

 

Under voldsepisoden blev den 29-årige tildelt flere slag og spark, trukket hen over gulvet og truet med en kniv. Samtidigt blev han bundet med strips på hænderne og fik gaffatape for munden og næsen. De tre mænd udsatte desuden den 29-årige får et ydmygende seksuelt overgreb, som de samtidigt optog på video. Det forhold gjorde, at retten også fandt de tre mænd skyldige i voldtægt ved andet seksuelt forhold en samleje.

 

To af mændene blev desuden dømt for vidnetrusler, da de truede manden med at offentliggøre videoen, hvis offeret fortalte nogen om afstraffelsen.

 

De tre mænd blev fundet skyldige ved et retsmøde i januar, men strafudmålingen faldt altså først på plads fredag.

 

De to mænd, der blev udvist, ankede på stedet, mens den tredje valgte at tænke over, om han vil anke sagen.

https://politi.dk/midt-og-vestsjaellands-politi/nyhedsliste/tre-doemt-for-grov-vold-to-udvist/2022/03/18

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…