Indlæg fra læserne 6. juli: Diktatorer

Diktatorer

Af Dhamu Chodavarapu 

Vi har set mange diktatorer i verden, Uganda har haft Idi Amin, Portugal Salazar, Spanien Franco, Frankrig Robespierre, Tyskland Hitler, Italien Mussolini mv., og nutidens russiske præsident Putin. De slår mennesker ihjel, men vi i Danmark har 3 M, som statsminister Magt-Mink-Mette, som slår demokratiet ihjel. “you too brut” som sagt af Shakespeares Julius Caesar.

Dertil har vi 27,2 % Socialdemokrater, 6,1 % Radikale 8,4 % SF’er og 6,5 % Enh. listen, som støtter hende, (ifølge Opinionsundersøgelser i DR1)  og hendes slagtning af dansk demokrati.

Jeg har læst, at Danmark anses som verdens bedste demokrati, det er nu “VAR”.

Hun ville have vundet utrolig stor goodwill og sympati, hvis hun var gået af. Der kommer alligevel valg om få måneder. Den goodwill, hun ville have fået, ville have bragt hende magten for 4 år mere, men nu ved vi ikke om danskerne støtter hendes handlinger og hendes støttepartier, så hun kan komme til magten igen.

Men, men, men det kan hun ikke se i sin magtbegærlighed, som er typisk for alle diktatorer verden over. Hun kunne blot have installeret en af sine nikkedukker på statsministerposten i de få måneder indtil valget. Som formand for socialdemokratiet kunne hun måske, som det er sædvane, blive statsminister igen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…