Indlæg fra læserne 18. juli: Putin er en fare for verdensfreden # Det er i grunden fantastisk

Putin er en fare for verdensfreden

Af Jørgen Bæk
Søren Espersen skrev, at Putin er ved at brændemærke sit folk, nøjagtigt som Hitler gjorde det med tyskerne. Det kunne ikke siges mere præcist.
Putin kalder det ukrainske folk nazister – mens han i vid udstrækning selv anvender nazismens metoder – det er nærmest vanvittigt.
Putin skaber efterhånden ufred og nød over hele kloden, mens han samler slyngelstaterne om sig – Nordkorea, Syrien, Kina, Iran, Hviderusland, Tjetjenien m. fl.- der misinformerer egne befolkninger og skaber had til vesten. De er hver og en klar til at udradere både Israel og USA, hvis de kunne.
På den måde skaber Putin et nyt helvede af angst, spændinger og frygt. Oppositionen i de nævnte lande bliver kvalt med hård hånd, således at deres folk lever i en verden med usande oplysninger på de statsstyrede medier og med frygt for at ytre sig.
Hvis Merkel havde accepteret at Ukraine blev Nato medlem havde Putin måske tænkt sig om en ekstra gang. Hvis tyskerne ikke havde haft så travlt med at gøre Europa afhængige af russisk gas, havde vi stået stærkere – USA advarede – men svage europæiske ministre havde skyklapper på.
Ingen ved hvad det ender med – men et er sikkert: Verden er blevet podet med ondskab og fjendskab mellem Vesten og slyngelstaterne .

Det er i grunden fantastisk

Af Morten Dreyer DF

 

Udlændingestyrelsen har af regeringen fået 125 millioner kroner til at drive et asylcenter i byen Vrå for i alt 20 immigranter.
Jeg er godt klar over, at prisen på leverpostej og andre basale dagligvarer er steget i de sidste måneder.
Men trods det, så er prisen pr immigrant dog noget høj. Over 6 millioner for hver. Danmark må være rigt.
Hvis man sammenligner med Folkepensionisterne, som trods alt har knoklet i mere end 50 år for at opbygge Danmark, så spiser socialdemokraterne dem af med 14.000,- om måneden før skat.
Jeg er helt klar over, at der er tale om en prioritering fra regeringen.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…