Indlæg fra læserne 10. august: Udlændingestyrelsen # EU tilskud

Udlændigestyrelsen

Af Eva Terndrup

 

Udlændingestyrelsen (US) har igen ageret totalt amatøragtigt.

 

I sagen om botilbuddet i Vrå, vil Udlændinge- og Integrationsminister Kaare Dybvad Bek ikke udtale sig. Ministeriet taler om armslængdeprincippet ml styrelse og ministerium.

 

Botilbuddet skulle flyttes fra Sandvad ved Vejle til Vrå i Hjørring kommune. Stedet skal rumme særligt krævende udlændinge, en ‘’meget sårbar gruppe’’. Dvs et specialcenter for voksne asylansøgere og udlændinge uden lovligt ophold i Dk som har brug for andre rammer og anden opmærksomhed end der er mulighed for på et ‘’almindeligt’’ asylcenter. Der nævnes også personer med behandlingsdomme, men det vil US ikke bekræfte.

 

Center Sandvad er bevogtet af vagter! Botilbuddet i Vrå er ikke et godkendt sted, ikke med i en brancheorganisation. US har med andre ord lavet kontrakt uden at sikre sig, at der er godkendelse til 20 personer og ikke kun 7. Ud over dette forstår jeg slet ikke, at danskerne skal betale for udviste personer, at naboer skal udsættes for unødig gene og fare. Vi kan ikke engang tage vare på vores egne udsatte og syge borgere.

 

Kaare Dybvad Bek stiller ikke op til interviews og svarer heller ikke på mails. Hvad bilder manden sig ind? Han har et ansvar og vi betaler hans ikke ringe løn. 


 

EU tilskud

Af Morten Dreyer DF

Der er ikke en dag, hvor der ikke nævnes forskellige tilskud, som danske organisationer har
modtaget fra EU.

Men skal vi ikke se på realiteterne?

 

Danmark opkræver hvert år milliarder i skatter, som sendes til EU. EU ansætter derefter dygtige og meget dyre eksperter for at forvalte disse milliarder. Herefter opstille de rigide regler for tilskud til Danmark og de andre lande.

 

I Danmark ansætter regeringen, kommuner, regioner og private andre dygtige eksperter og dyre
eksperter, som dernæst skal skrive flotte bønskrifter til EU, bønskrifter, som derpå måske kan
udløse tilskud. Hvis tilskuddet er modstaget, så skal andre dygtige eksperter kontrollere og dokumentere, at pengene er brugt korrekt.

Kunne vi ikke få mere værdi af skatterne, hvis vi droppede EUs mediecirkus, hvor et mylder af
spindoktorer forsøger at få kontakt med embedsmænd og folkevalgte ?

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…