Indbrudstyv fra Litauen hærger i det jyske – hjælp politiet med at få ham sat fast

Det er Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi, der nu efterlyser en 29-årig mand fra Litauen, der formodes at stå bag en række indbrud i Jylland,

 

Han er senest set i Randers onsdag aften, hvor han kl. 21.20 blev spottet af en patrulje på Vestervold.

 

I patruljebilen sad der fire civilklædte betjente, og to af dem blev sat af og gik hen mod manden for at tage kontakt til ham.

 

Blev mistænksom og stak af

Han blev dog mistænksom og begyndte hurtigt at gå fra stedet.

 

Herefter råbte betjentene, at det var politiet, og at han skulle standse. Det fik manden til at sætte benene på nakken, og han tog flugten på hovedet hen over en høj hæk i retning mod banegården.

 

Herefter løb han over skinnerne, med betjentene lige i hælene, hoppede over et hegn og forsvandt ind i det grønne område mellem banegården og Hvidemøllevej, hvor han gemte sig i et krat.

 

Hundepatruljer sat ind og togdrift stoppet

Det blev tilkaldt assistance fra øvrige patruljer, herunder hundepatruljer, der indrammede området og alt togdrift omkring banegården blev stoppet.

 

I over to timer forsøgte betjentene at få fanget manden, men til sidst lykkedes det for ham at slippe væk.

 

Det er en vis sandsynlighed for, at den 29-årige mand fortsat befinder sig i Randers-området eller et andet sted i Østjylland.

 

Opfordrer overnatningssteder til at være opmærksomme

Politiet opfordrer ejere af campingpladser, vandrehjem, hoteller og udlejere af værelse m.v. til at være opmærksomme på manden i det tilfælde, at han bor midlertidigt i området.

 

Hvis man ser den 29-årige mand, skal man ikke selv tage kontakt til ham, understreger politiet, men i stedet ringe til politiet via 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…