I parallelsamfundene laver indvandrere deres egne regler, og de viser deres foragt for dansk lov – her er et hårrejsende eksempel

Det vestlige Aarhus er et af Danmarks meget indvandrertætte områder. Det sætter sit præg på adfærden i en pæn del af den lokale befolkning. Man laver sine egne regler og viser sin foragt for danske love.

 

Mange lokale beboere lever i et parallelsamfund. Det mærker man i høj grad i den daglige trafik, hvor dansk trafikkultur er erstattet af en junglelov med rødder i en helt anden kultur.

 

Det kan man finde talløse eksempler på i politiets døgnrapporter. Onsdag den 5. januar bragte politirapporten fra Østjyllands Politi et hårrejsende eksempel fra dagen før.

 

Overhaling højre om hen over fortovet

En patruljevogn kom kørende på Sigridsvej i Brabrand. Pludselig dukkede en bil op foran betjentene. Den kom med høj fart ind i krydset ved Gudrunsvej. Bilen havde så meget fart på, at den skred i svinget og kørte over i modsatte kørebane, hvor en anden bilist måtte bremse kraftigt for at undgå et sammenstød.

 

Men det kunne den vildt kørende fører af bilen ikke tage sig af. Man er vel herrefolk og laver sine egne trafikregler i parallelsamfundet.

 

Betjentene satte efter bilen. Men da de nåede helt op til den, gassede føreren op og forsøgte at køre fra patruljen.

 

Forfølgelsen fortsatte ad Sigridsvej og forbi krydset ved Astridsvej, hvor den flygtende bilist blev nødt til at sætte farten ned, fordi en forankørende bil bremsede op ved lyden af politisirenen.

 

Patruljevognen kørte op på siden af bilen for at spærre den inde. Men det fik bare den flygtende bilist til at lægge an til overhale en forankørende bil højre om via fortovet!

 

Betjentene fik dog stoppet denne vanvidskørsel ved at dreje ind foran bilen. Den ene betjent løb derefter ud af bilen og hen til den 34-årige mandlige fører … der for resten ikke havde nogen sikkerhedssele på.

 

Og sådan er det hele vejen igennem.

 

”Her bestemmer vi!”

Manden blev anholdt og bedt om at stige ud af bilen. Men selv det nægtede han. Så begge betjente måtte træde i aktion for at få ham hevet ud af bilen under kraftig modstand.

 

Sådan nogle danske betjente skal ikke fortælle en bilist fra parallelsamfundet, hvad han må og ikke må. Holdningen er: ”Her bestemmer vi!”

 

Omsider blev han lagt i håndjern, og så kiggede betjentene lidt nærmere på hans bil, hvor de fandt lidt narko.

 

Den 34-årige mand endte med at få otte sigtelser med hjem fra mødet med betjentene: narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden (han kørte altså uden gyldigt kørekort), narkobesiddelse, manglende sikkerhedssele, hindringer for politiets arbejde, manglende efterkommelse af politiets anvisninger, manglende overholdelse af vigepligten og farlige sving med høj fart.

 

Fik vi det hele med?

 

Sådan kan asociale medlemmer af parallelsamfundet holde danske myndigheder travlt beskæftiget og koste danske skatteydere en hulens masse penge.

 

Desværre kan vi jo ikke sende regningen videre til de politikere, der skabte den vanvittige indvandringspolitik. Så nu får dagens danskere lov til at bløde.

 

Samfundssind er en by i Mellemøsten

I disse (store) parallelsamfund gælder danske love ikke. Og man springer op og falder ned på de økonomiske regler og forpligtelser, der gælder for gode almindelige samfundsborgere.

 

Det sidste bliver levende illustreret af en anden historie fra døgnrapporten:

 

Tirsdag tog en patrulje fra lokalpolitiet i Aarhus Vest kontakt til en 19-årig mand, der netop havde parkeret en bil på Gudrunsvej i Brabrand. Der lugtede kraftigt af hash i bilen, og den 19-årige mand blev derfor i første omgang sigtet efter lov om euforiserende stoffer, og han blev visiteret.

 

Politiet fandt dog ikke noget narkotika på den unge mand. Til gengæld fandt man andre spændende ting. Vi taler her om et klientel, hvor politiets chancer for fangst af den ene eller den anden art er ret betydelige.

 

Men her var altså ingen narkotika. Til gengæld var der en ulovlig peberspray og et større pengebeløb.

 

Politiet tog så kontakt til SKAT for at finde ud af, om den 19-årige mand skyldte penge til det offentlige. Det gjorde han i den grad. De penge, som hans lommer var proppet med, burde have ligget hos de danske skatteydere.

 

Men i parallelsamfundet kører man sin helt egen økonomi – uden hensyn til de borgere, der må betale gildet. Samfundssind er en by i Mellemøsten.

 

Samfundssind og parallelsamfundssind – hvor er Mette F.?

Danmark er delt op. I den ene del har vi et stærkt samfundssind. I den anden del har vi et stærkt parallelsamfundssind.

 

Det er to helt forskellige verdener med to helt forskellige værdisæt. Desværre breder parallelsamfundssindet sig mere og mere på samfundssindets bekostning.

 

Det er ødelæggende for sammenhængskraften i vores samfund.

 

Det er belastende for samfundsøkonomien og for lovlydige skatteborgeres økonomi.

 

Og det er stærkt konfliktskabende, når lovlydige borgere kan se andre berige sig med ulovlige og asociale metoder.

 

Men det fik statsminister Mette Frederiksen desværre ikke med i sin nytårstale.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…