Nornstormerne: Hvorfor må forældre ikke få at vide hvad det egentlig er, som deres børn undervises i?

Debatten om antal køn og seksualitet fortsætter. Men, også om hvem der skal opdrage vores børn.
Medlem af Borgerrepræsentationen, Emil Sloth Andersen (R), lægger i et indlæg om Normstormerne, Pol.16/7, vægt på sin “tolerance som noget, vi skal acceptere på niveau med tyngdeloven”.
Han udstiller sin totale intolerance til, at tre partier i København, er uenige med de radikale om, Normstormernes ikke-gennemsigtige undervisning, om antal køn og seksualitet, uden at forældrebestyrelser har godkendt det og helt uden indsigt for offentligheden.
De radikale beskylder “DF, NB og Konservative i Borgerrepræsentationen”, for sammenligning med de mest reaktionære miljøer i Østeuropa.
Emil Sloth kræver, at angrebet på Normstormerne må stoppe. Men, Emil Sloth ved jo godt, at ingen af de tre partier har angrebet Normstormerne.
Vi har udelukkende angrebet de politikere, som ikke vil følge Folkeskolelovens krav om indsigt. Og uden at høre forældrene og uden at sikre offentlig gennemsigtighed. Desuden kritiserer vi, at en privat organisation, for skatteydernes penge, skaber tvivl og frygt for sin hemmelige undervisning. Og som med et flertal af politikeres forståelse også laver en evaluering af sit eget arbejde!
De tør slet ikke lade en uvildig organisation foretage evalueringen. Modstanden mod hemmelig undervisning, betegner Emil Sloth Andersen, som en “hetzende kampagne”. Det modsatte er tilfældet.
Med socialdemokraten Laura Rosenvinge’s synspunkt om, at hun ikke vil overlade opdragelse til forældrene, men at hun har mere tillid til Normstormerne og nu senest Emil Sloth Andersen’s totalt manglende respekt for andres synspunkter, synes jeg, at man i Borgerrepræsentationen har nået bunden.
Man må gå ud fra, at alle socialdemokrater og radikale medlemmer støtter deres to talsmænd. Ellers havde de vel sagt noget. De er jo ikke alle sammen på ferie. Man kan i øvrigt undre sig over, hvorfor socialdemokraterne pludselig har ladet Laura Rosenvinge forsvinde fra debatten, mens den socialdemokratiske overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S) fortsat er tavs som graven. Sikkert fordi hun er mere end tilfreds med, at have stemt for Normstormernes hemmelige undervisning den 2/6 i Borgerrepræsentationen.
Jeg tror Enhedslisten i København sidder og smågriner. Tænk, at de kan få såvel de radikale som socialdemokraterne til at gøre nøjagtig hvad Enhedslisten ønsker. Og helt uforståeligt bliver det for mange – og sikkert også mange socialdemokratiske vælgere, når socialdemokraterne i Folketinget, den 21/7 i Kristeligt Dagblad, giver opbakning og grønt lys for de københavnske socialdemokraters opbakning til Normstormernes undervisning.
Og opbakning til bevilling af ca. 7 millioner kroner om året til køn- og sexualundervisning, som børnenes forældre, bliver nægtet at få indblik i hvad deres børn, rent faktisk, undervises i. Mærkeligt, at lovgiverne i Folketinget ikke ønsker at bore i Folkeskolelovens krav om skolebestyrelsesgodkendelse samt gennemsigtighed.
Finn Rudaizky (DF) er medlem af Københavns Borgerrepræsentation.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…