Hverdag i det indvandrertætte Aarhus Vest: Vanvidskørsel, trusler på livet, peberspray og hash

Vi bliver løbende mindet om den kulturberigelse, som politisk korrekte politikere og andre beslutningstagere gennem årene har påtvunget os med en fuldkommen hovedløs indvandringspolitik.

 

Tag nu bare dette eksempel på ekstremt asocial adfærd i trafikken. Det er hentet fra den indvandrertætte bydel Brabrand i det vestlige Aarhus.

 

Politirapporten fra Østjyllands Politi bringer fredag en beretning fra det virkelige liv under overskriften: ”Vanvidskørsel og trusler på livet”. Politiet skriver:

 

”Torsdag aften kl. 22.15 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om vanvidskørsel på Lenesvej i Brabrand. En bil blev set køre hasarderet, hvor den blandt andet havde foretaget en ulovlig overhaling. Efterfølgende forsøgte føreren angiveligt at presse en anden bil op på cykelstien, inden bilen kørte mod færdselsretningen med det lange lys tændt.

 

Politirapporten fortsætter:

 

”Foruden vanvidskørslen truede føreren af det pågældende køretøj også en anden bilist med en pistollignende genstand.”

 

”Ved politiets ankomst til stedet fandt en patrulje frem til det pågældende køretøj, og en 28-årig mand blev anholdt. Østjyllands Politi har beslaglagt bilen med henblik på senere konfiskation.”

 

Man sender en venlig tanke til de politikere og andre beslutningstagere, der har gjort den slags spændende indslag i vores hverdag mulige. 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…