Ødelagte byer ved Gardasøen: “Jeg ved ikke, om de er første eller anden generations immigranter, de er i hvert fald kriminelle, siger borgmester

Flere hundrede unge mænd – mange med indvandrerbaggrund -skabte forfærdelse blandt beboere og turister ved Gardasøen i Norditalien. Se video og links i bunden af artiklen.

 

Først var der omkring 600 unge, som strejfede rundt i området.

 

Men situationen kom ud af kontrol, da toget fra Milano ankom med omkring 1.500 mennesker.

 

Mange af de unge var migranter fra især Nordafrika. De fleste mellem 16 og 20 år, men nogle var store børn på omkring 12 år.

 

De terroriserede flere byer som Peschiera og Castelnuovo. Der blev rapporteret om seksuelle overgreb på unge kvinder, ødelagte biler, knuste butiksruder og angreb på politiet.

 

Det udviklede sig til slagsmål med stokke og kæppe. Derefter invaderede folkemængden flere gader og stranden.

 

“De ødelagde alt”, fortæller nogle af de selvstændige erhvervsdrivende.

 

“De knuste butiksvinduer, stormede de små tog med turister, og de forhindrede fodgængere og knallertkørere i at komme frem”.

 

Mange var fulde og havde højtalere med larmende musik.

 

Da politiet begyndte at gribe ind blev der kastet sten og flasker mod dem.

 

“Jeg ved ikke, om de var første eller anden generations immigranter, de er i hvert fald kriminelle, der har efterladt et dybt sår i mit samfund. Vi oplevede en dag med krig”, – sagde borgmesteren i Peschiera Orietta Gaiulli.

 

Andre taler om noget, der nærmest var en belejring af de små byer ved Garda-søen. Der blev ifølge italienske medier råbt:

 

“Vi er kommet for at generobre Peschiera. Dette er vores territorium, det er Afrika”.

 

Borgmesteren i Castelnuovo, Giovanni Del Cero, siger, at de råbet ham ind i ansigtet inden de begyndte at kaste med flasker og sten.

 

“Jeg prøvede at forstå, hvad de råbte, men det var sætninger, der var uforståelige for mig. De svingede også med flag fra forskellige afrikanske lande”, sagde borgmesteren.

 

Flere videoer viser angiveligt det voldelige kaos ved Garda-søen i Norditalien, der fandt sted i begyndelsen af juni.

 

Medierne bringer forskellige reaktioner:

 

Urolighederne ved Gardasøen vakte indignation hos unge immigranter, der bor i Italien. “I har vist den negative side af os” skriver Ossamaelougui. Abdel tilføjer: “I ødelægger alle immigranters omdømme.”

 

Andre fra den italienske venstrefløj har påstået, at det var højreekstremister, der stod bag urolighederne.

https://www.youtube.com/watch?v=2orJUcJuW_M

Se en anden video i en italiensk avis her

https://www.corriere.it/cronache/22_giugno_05/raduno-garda-urla-bandiere-ora-torna-l-africa-minore-molestata-ho-pianto-paura-18592042-e50d-11ec-8929-c5ad2690e50c.shtml?refresh_ce

https://www.breitbart.com/europe/2022/06/07/this-is-africa-two-thousand-strong-mob-sexually-assault-girls-and-cause-havoc-in-italian-lakefront-towns/

https://www.corriere.it/cronache/22_giugno_05/molestie-garda-indaginicorriere-web-sezioni-6d426100-e511-11ec-8929-c5ad2690e50c.shtml?refresh_ce

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…