Drama på Christiania: Her flygter den mistænkte morder på cykel

Foto: Politiet

Som led i efterforskningen af drabet den 26. oktober på Christiania offentliggør Københavns Politi nu video og billeder af den mand, der mistænkes for at have udført drabet. Se den her:

 

https://drive.google.com/file/d/1XiYS8s3N0hFIBxMVlKuGe23RSIxNDrtc/view

 

For nyligt efterlyste Københavns Politi den el-cykel, som gerningsmanden cyklede væk på efter drabet på en 23-årig mand på Christiania den 26. oktober.

 

Vil meget gerne høre fra borgere

Cyklen er fundet ved Kildebakken i Søborg, og politiet offentliggør nu video og billeder af den mand, som er mistænkt for at være gerningsmanden.

”Vi vil meget gerne høre fra borgere, der har set denne person på Christiania og i Københavnsområdet – og i særdeleshed i områderne omkring Søborg, Gladsaxe og Vangede, hvor han sidst er set kørende den 26. oktober kl. 18.20,” siger politikommissær Bo Jensen fra Københavns Politi.

I tidsrummet fra klokken 16:30 til 19:30

Københavns Politi er særligt interesseret i at høre fra folk, der har set den mistænkte den samme dag i tidsrummet fra kl. 16.30 til 19.00.

 

”Vi opfordrer alle vidner til at henvende sig med informationer om cyklen, den mistænkte person eller andre oplysninger, der har relevans for sagen,” siger politikommissær Bo Jensen fra Københavns Politi.

Manden har følgende signalement:

  • Mand
  • 16-25 år
  • Lys hud
  • Dansktalende
  • Lav og spinkel af bygning
  • Iført mørk maskering for underansigtet, mørk jakke med hætten oppe, mørke bukser, der stumper, så man kan se enten lyse strømper eller bare ankler, sorte sko og grålige handsker
  • Han kørte på en sort dame-el-cykel, som vi antager, er identisk med den fundne cykel

 

Københavns Politi kan kontaktes på telefon 114

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…