Lady var blevet forladt og skulle aflives: Men så ringede telefonen…

Kl 07:45 fredag d. 30. juni modtog Gitte, som driver Dyreværnets afdeling i Kolding, et opkald fra et dyrehospital. De stod med en drægtig labradortæve på 1 år, som ejer ville have aflivet. Heldigvis kontaktede dyrehospitalet Dyreværnet og spurgte, om vi kunne hjælpe? Og selvfølgelig kunne vi det! Gitte kørte straks af sted og hentede Lady, som hun hedder.

Stort tak til dyrehospitalet for at være snarrådige og sørge for at Lady fik en chance, og kontaktede os, så vi kan hjælpe!

Kærlig plejefamilie fundet til Lady

Efter vi havde hentet Lady i sikkerhed, allierede vi os hurtigt med en af vores dygtige plejefamilier, som passede godt på Lady, og som havde stor erfaring med drægtige tæver og fødsler.

Lady kom i de bedste og kyndigste hænder. Hun landede tilmed i en plejefamilie, hvor hun var omgivet af de sødeste hundevenner, som tog hende til sig, som havde hun altid været en del af flokken.

9 guldklumper kommet til verden

Knap en uge efter drægtige Lady var kommet hjem til sin plejefamilie, gik hun i fødsel. Omgivet af sin erfarne plejefamilie og med hendes firbenede plejesøskende på sidelinjen fødte Lady 9 skønne hvalpe! Da hvalpene var gamle nok til adoption, blev de alle matchet med deres drømmefamilier.

Drømmeslutning: Redningskvinde adopterede Lady

Da alle hvalpene havde fundet deres nye familier, var det endelig Ladys tur til også at finde kærligheden. Og vi kunne ikke have drømt om at finde et bedre match til Lady – se bare billedet herunder. For det var nemlig ikke hvem som helst, der endte med at adoptere hende. Det gjorde nemlig Ladys redningskvinde, som tilbage i juni ringede til os fra dyrehospitalet og bad om hjælp til Lady.

Vi er lykkelige for, at historien om Lady endte som den gjorde: En aflivning blev afværget og i stedet blev 10 familier de heldige ejere af 9 fantastiske hvalpe og ikke mindst kærlige Lady.

Står du i en ulykkelig situation og skal af med dit kæledyr?

Husk – står man i en ulykkelig eller uoverskuelig situation, hvor man ikke længere kan beholde sit kæledyr, så kan man indlevere sit kæledyr til DyreværnetVores erfarne adoptionsteam samt dygtige dyrepassere står altid klar til at hjælpe kæledyr, der har brug for at blive omplaceret til en ny familie. Vi har reddet dyr siden 1898, og vi elsker vores arbejde og sætter en stor ære i at finde de helt rette hjem til dyrene.

 

DYREVÆRNET

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…