37-årig mand stukket ned og i yderste livsfare – nu jager politiet syriske Ali Muhammad Ali

Efter et knivstikkeri fredag aften den 3. juni efterlyser Nordjyllands Politi nu den 40-årige Ali Muhammad Ali af syrisk afstamning.

 

Ali Mohammad Ali har fast bopæl i Hobro, og Nordjyllands Politi beder alle med kendskab til ham om at kontakte politiet.

 

Men forsøg ikke selv at kontakte ham, advarer politiet

Hvis man ser Ali Mohammad Ali skal man ikke selv forsøge at tage kontakt til ham, men straks ringe til politiet på 114 eller 112, advarer vicepolitiinspektør Anders Uhrskov i en pressemeddelelse.

 

”Vores efterforskningsapparat er i fuld gang og vi søger aktuelt flere steder efter den formodede gerningsmand,” fortæller Anders Uhrskov og fortsætter:

 

”Samtidig er vi i gang med at kortlægge forløbet før, under og efter knivstikkeriet, hvilket sker ved en række afhøringer, tekniske undersøgelser med videre. Vi sætter stor pris på alle oplysninger fra offentligheden i denne sag.”

 

Ofrets tilstand er stadig yderst kritisk

Da Nordjyllands Politi i fredags ved 22-tiden modtog en anmeldelse om knivstikkeri på en adresse på Randersvej i Hobro, blev der sendt adskillige patruljer frem til stedet.

 

Ved ankomsten blev der ydet førstehjælp til et offer, en mand på 37 år. Han blev, omkring 20 minutter senere fløjet med helikopter til behandling på hospitalet, hvor hans tilstand stadig er yderst kritisk.

 

Politiets foreløbige arbejde viser af offeret og den formodede gerningsmand har en relation, men af hensynet til politiets videre undersøgelser i sagen kan Nordjyllands Politi ikke udtale sig om yderligere detaljer.

 

Lørdag opfordrede politiet uden held Ali Muhammad til frivilligt at møde op på en politistation.

 

”Og det gør vi stadig,” lyder det fra vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, Nordjyllands Politi.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…