En 13-årig indvandrepige er sporløst forsvundet – har hun frivilligt forladt hjemmet, eller er hun blevet udsat for en forbrydelse?

Københavns Politi har siden fredag efterlyst den 13-årige Omra Khanwali, som ikke er blevet set, siden hun fredag morgen forlod hjemmet for at gå i skole.

 

Hun plejer selv at gå de blot hundrede meter, der er fra hjemmet og til Skolen på Amagerbro, men her dukkede hun aldrig op.

 

På de blot hundrede meter ender sporet blindt.

 

Først om eftermiddagen fredag, da hun ikke som aftalt dukkede i hjemmet, hvor hun bor med sin mor og sine søskende, blev man klar over, at noget var galt og slog alarm til politiet.

 

Efterforsker bredt – frivillig forsvinden eller forbrydelse?

Hos Københavns Politi efterforsker man i øjeblikket sagen bredt, siger central efterforskningsleder, Anders Lykkegaard, til Ekstra Bladet søndag.

 

Vi kigger fortsat i begge retninger. Både om hendes forsvinden skyldes, at hun har forladt hjemmet frivilligt, eller om hun er blevet udsat for en forbrydelse,” lyder det fra Anders Lykkegaard.

 

Til gengæld er hendes bror og familien ikke i tvivl.

 

Hun er blevet kidnappet

I hjemmet på Wolthersvej på Amager er familien overbevist om, at hun ikke er stukket af fra familien.

 

”Vi ved, at nogen må have taget hende. Det er slet ikke hende at stikke af. Hvorfor skulle hun det? Vi er sikre på, at hun er blevet kidnappet,” siger Omra Khanwalis bror til Ekstra Bladet.

 

Han fortæller, at familien under normale omstændigheder har det godt, og at det er helt usædvanligt, at Omra Khanwali ikke er til at få fat på.

 

I øvrigt havde politiet frarådet familien at stå frem på nuværende tidspunkt, men ifølge broderen vil familien dog gerne give udtryk for, at de er dybt ulykkelige og slet ikke kan forestille sig, at hun er stukket af fra hjemmet.

 

Men flugt altså en af de to teorier, som politiet arbejder ud fra.

 

Kilder til denne artikel:

https://twitter.com/KobenhavnPoliti/status/1520161078096941056?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1520161078096941056%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.seoghoer.dk%2Fkrimi%2Fbror-til-forsvun

 

https://ekstrabladet.dk/krimi/13-aarig-forsvundet-familie-frygter-kidnapning/9235320?ilc=c

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…