Svindlere giver sig ud for ukrainske flygtninge for at snyde sig ind i Europa

Arkiv/( You Tube

Ukrainske flygtninge bliver nu udsat for, at aggressive svindlere forsøger at mase sig ind og udgive sig for ukrainere på flugt. De har fået fabrikeret spritnye falske pas, om de vifter med.

 

Lørdag aften i sidste uge opstod der tumult på en flygtningemodtagelse i München (Marsplatz). Bevæbnet med jernstænger og stole optrådte mere end 50 personer stærkt truende over for personalet. Der måtte en massiv indsats fra politiet i Bayern til for at få styr på situationen. (BILD).

 

En betjent, der kaldes Beate P., taler over for BILD om ”katastrofale tilstande”. Hun siger: ”Kun en brøkdel af dem er virkelig ukrainske flygtninge.”

 

Betjenten føjer til, at en del af dem tilhører storfamilier, der forbindes med sintier og romaer. De forsøger at mase sig igennem til en opholdstilladelse i Tyskland, selv om de intet har at gøre med ukrainere på flugt.

 

Repræsentanter for myndighederne og tolke bekræfter over for Bild, at en del af de angiveligt ukrainske flygtninge har en ganske anden baggrund og dagsorden. De er ikke flygtninge.

 

Betjenten Beate P. siger:

 

”De har spritnye ukrainske pas, der også er ægte. Der sidder nogen i Ukraine og tjener sig en formue (”en gylden næse”) på det her.”

 

De påstår, at de er ukrainere, men de taler ikke ukrainsk

Repræsentanter for myndighederne har også noteret sig, at ikke alle de påståede flygtninge virkelig taler ukrainsk. Flere af kommunens tolke har således konstateret, at nogle af de tilrejsende familier taler romanes, romaernes sprog.”

 

Ifølge BILD er der informationer om, at to storfamilier med sinti- og romabaggrund var involveret i slagsmålet på Marsplatz. De havde også skaffet sig ukrainske pas.

 

Nogle af dem havde kradsemærker, og de måtte adskilles med magt. Derefter eskalerede situationen, og en vagtmand måtte bruge peberspray.

 

Balladen var så voldsom, at omkring 30 politipatruljer til sidst måtte sættes ind. 20 personer måtte efterfølgende behandles for øjenproblemer – formentlig i forbindelse med brugen af peberspray.

 

To mænd blev sigtet for særligt alvorlige brud på den offentlige orden. Den ene blev sigtet for legemsbeskadigelse af særligt alvorlig karakter.

 

30 voksne og 70 børn måtte flyttes til andre lokaliteter.

 

Betjent: ”I kan ikke forestille jer, hvad der foregår”

I et andet flygtningecenter i München blev der i øvrigt ifølge BILD begået en seksuel krænkelse. To børn på 11 og 14 år havde trukket en 15-årig ind på et toilet og hevet bukserne ned på hende.

 

Politikvinden Beate P. siger til Bild: ” I kan ikke forestille jer, hvad der foregår i disse centre. Meget bliver ødelagt og gjort uanvendeligt. Og så har bystyret den frækhed, at den ikke føler sig ansvarlig for, hvad der foregår i weekenderne – så må institutionslederen tilkalde politiet.”

 

Ifølge politikvinden oplever man, at kvinder og børn bliver bestjålet. Og så er der problemer med hygiejnen, siger hun. Som hun diplomatisk udtrykker det:

 

”Adfærden hos nogle af beboerne på vores center stiller rengøringspersonalet over for udfordringer.”

 

Voldsomt kultursammenstød

Disse tilstande er rystende.

 

Ukrainere flygter fra den brutale og blodige krig i deres hjemland. De kommer til Tyskland og tror, at de her kan få lidt fred.

 

Så gør de en dybt deprimerende opdagelse:

 

Nok er de sluppet væk fra de russiske styrkers frygtelige beskydning. Til gengæld bliver de anbragt midt i en anden konflikt.

 

Den handler ikke om krudt og kugler og væbnede sammenstød. Den handler om kultur, værdier og normer.

 

Mens krigens gru stadig sidder i sjælen på disse ukrainere, skal de stå model til at blive indkvarteret sammen med grupper, der ikke har ringeste respekt for deres kultur, værdier og regler for anstændig social adfærd.

 

De er kommet væk fra rædslerne i Ukraine. Men nu bliver de hårdt prøvede mennesker smidt ind i et af den slags kultursammenstød, som er konsekvensen af en naiv og lemfældig udlændingepolitik.

 

Ung kvinde på flugt blev voldtaget på hotelskib

Som andre europæiske lande har Tyskland ikke styr på sine grænser og på tilstrømningen af grupper, som kulturelt står både det tyske og det danske samfund meget fjernt.

 

Ukrainske flygtninge, der befinder sig i en ekstremt sårbar situation, kommer til landet og tror, at de nu kan få et bedre og sikrere liv end det, de flygtede fra.

 

Det kan mange af dem da heldigvis også. Men nogle af dem oplever de alvorlige konsekvenser af den masseindvandring fra ikke-vestlige lande og grupper, som en naiv udlændingepolitik har ført til.

 

Den Korte Avis har for nylig (16.3.) omtalt et eksempel, der drejer sig om en 18-årig ukrainsk kvinde på flugt fra krigen.

 

Hun blev indlogeret på et hotelskib i den tyske by Düsseldorf. Hun troede, at hun nu var i sikkerhed. Men på skibet blev hun tilsyneladende voldtaget af to asylansøgende mænd fra Irak og Nigeria. De to var ifølge deres pas blevet ukrainske statsborgere.

 

Politiet undersøger nu sagen på grundlag af en ”mistanke om voldtægt”.

 

Også i dette tilfælde er det den store tyske avis BILD, der bringer historien. BILD tager sine forbehold ved at skrive, at kvinden ”tilsyneladende” blev voldtaget af de to asylansøgere. Så man skal vogte sig for kategoriske konklusioner. Men avisen har normalt særdeles gode politikilder.

 

Et produkt af en forfejlet udlændingepolitik

Nu kommer så beretningen om folk med roma- og sinti-baggrund, som forpester tilværelsen for ukrainske flygtninge med deres asociale og aggressive adfærd.

 

Ifølge de foreliggende oplysninger synes disse fredsforstyrrere ikke at være reelle flygtninge. De er snarere et produkt af en forfejlet, politisk korrekt udlændingepolitik.

 

Nu bliver hårdt prøvede og heroisk kæmpende ukrainere tvunget til at leve med konsekvenserne af de europæiske landes fejlslagne udlændingepolitik, når de har brug for en periode med fred og beskyttelse efter krigens rædsler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…