Vanvidsbilist går amok: I det indvandrertætte vestlige Aarhus fik 20-årig mand tre klip i kørekortet på under to minutter!

Vanvidsbilismen griber mere og mere om sig i Danmark. Specielt i indvandrertætte områder – med det vestlige Aarhus som noget af det værste.

 

Den Korte Avis har på det seneste berettet om nye provokerende eksempler på vild og hensynsløs kørsel i dette område. Således dræbte en af disse vanvidsbilister en ung kvinde, der krydsede gaden i et fodgængerfelt.

 

Østjyllands Politi bruger mange kræfter på at holde øje med disse bilister, der ifølge flere kørelærere, som vi har citeret, i langt de fleste tilfælde er indvandrere.

 

Men selv om politiet med jævne mellemrum laver færdselskontroller og griber ind over for disse asociale typer, fortsætter de ganske uhæmmet.

 

Det blev til fulde bekræftet, da Østjyllands Politi mandag aften var ”taget en tur til det vestlige Aarhus og området ved Silkeborgvej og Sintrupvej, hvor de holdt øje med, at alle kørte pænt og overholdt færdselsloven” – som der sarkastisk står i politirapporten.

 

Uofficiel dansk rekord i vanvidsbilisme

Politifolkene kunne hurtigt konstatere – surprise, surprise – at langt fra alle kørte pænt. Gader og veje var fyldte med bilister, der viste total foragt for færdselsloven, fartgrænserne og almindelig hensyntagen til deres medmennesker.

 

Der blev sågar sat en uofficiel dansk rekord denne mandag aften: En 20-årig mand præsterede at hente sig tre klip i kørekortet på under to minutter!  Han bliver sikkert fejret som en helt i de kredse.

 

Manden kørte med mindst 96 km/t på Ringvejen, hvor det kun er tilladt at køre 70 km/t. Desuden foretog han to ulovlige overhalinger på samme strækning. Tre klip til ham.

 

Det viste sig, at manden i forvejen har en solid karriere som vanvidsbilist. De tre klip i kørekortet, som han hentede sig mandag aften, var hans klip nr. 5, 6 og 7. De mange klip har åbenbart ikke haft nogen synderlig præventiv effekt. Eller sagt på godt dansk: Tumpen er bedøvende ligeglad.

 

Politiets kæmpefangst på en tilfældig aften

Han var dog langt fra den eneste, der kørte alt for stærkt. En 18-årig mand blev målt til 91 km/t på Silkeborgvej, hvor man højst må køre 50 km/t. En 24-årig mandlig bilist kørte med 136 km/t på Skanderborgvej, hvor fartgrænsen er 70 km/t.

 

Udover fartsynderne fik politiet denne mandag aften også alle mulige andre fangster. I tidsrummet kl. 16 – 23 kom man op på 48 sigtelser og 46 sigtede! 28 kunne vende hjem med et klip i kørekortet, mens to fik en betinget frakendelse af kørekortet.

 

I alt var der tale om følgende sigtelser:

 

7 kørte over for rødt lys.

 

19 kørte for stærk. 16 kørte så meget for stærkt, at det gav klip i kørekortet. 2 kørte så ekstremt meget for stærkt, at der faldt en betinget frakendelse af kørekortet.

 

3 talte i mobiltelefon under kørslen.

 

To overhalede ulovligt.

 

4 brugte ikke sikkerhedssele, herunder et barn, der ikke var spændt fast.

 

1 17-årig kørte uden ledsager.

 

1 kørte uden førerret. Det var så 4. gang, han gjorde det, og derfor blev bilen beslaglagt.

 

11 fik sigtelser for andre sager såsom ikke at have noget kørekort på sig, manglende lygter og manglende lyst til at følge politiets anvisninger.

 

En almindelig aften i det indvandrertætte vestlige Aarhus.

 

Foragt for danske regler. Foragt for medtrafikanter. Foragt for politiet.

 

Takket være naive, politisk korrekte og uansvarlige politikere

Vi har fået et trafikalt parallelsamfund, der vil fortsætte med at ’berige’ vores kultur.  Der er ingen tegn på, at vanvidsbilismen er for nedadgående, vel snarere tværtimod. Samfundssind skal man lede længe efter i disse kredse.

 

Hvordan er vi havnet her? Ja, det er jo ikke kommet af sig selv. Det er resultatet af beslutninger truffet af naive, politisk korrekte og uansvarlige politikere, der mente, at danskerne ville have godt af stor indvandring fra ikke-vestlige, ofte muslimske lande.

 

Husk at være taknemmelig for den udvikling, som disse politikere har skabt, når du er ved at blive kørt ned i en fodgængerovergang eller ser en vanvidsbilist overhale dig i vild fart. Eller hvis nogen, du kender, må lade livet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…