Ung mand påtalte, at indvandrer sprang over i køen – så blev det meget voldeligt

Utålmodig mand forøvede vold – Ro’s Torv, Roskilde

En 18-årig mand stod i kø ved kiosken i supermarkedet Føtex i Roskilde. En mand med indvandrerbaggrund gik ind foran ham i køen.

 

Det påtalte den 18-årige overfor manden.

 

Så blev han meget aggressiv.

 

Først skældte han ud.

 

Men så blev han voldelig.

 

Han overfaldt den 18-årige, som bl.a. blev hevet i håret. Han fik også mærker på halsen efter et halsgreb, som manden tog på den 18-årige.

 

Han slap fri og løb med overfaldsmanden bagefter ind i supermarkedet, hvor det lykkedes ham at gemme sig for den aggressive mand.

 

Den voldelige mand blev af offeret beskrevet som:

 

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 25-30 år, 185-195 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Håret var kruset og sat op i en knold, brune øjne og rund ansigtsform. Bar mundbind., Talte: Dansk, Iført: Sort jakke., Medbragte: Rygsæk.

 

Den 18-årige blev efterfølgende undersøgt på skadestuen for at få dokumenteret overfaldet, og politiet forsøger nu at få den mistænkte identificeret.

 

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte have observeret noget i forbindelse med overfaldet, eller som kan give oplysninger om den mistænktes identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…