Dreng chikaneret af to afrikanere ved svømmehal – politikernes indvandringspolitik ødelægger velfærden

En ung dreng befandt sig omkring klokken 19 tirsdag aften ved Birkerød Svømmehal.

 

Her blev han chikaneret af to unge afrikanske mænd. Det skriver Nordsjællands Politi.

 

De to afrikanere sagde til drengen, at han havde ti sekunder til at smutte fra stedet, ligesom de havde prøvet at få ham til at låse sin cykel op, så de kunne køre på den.

 

De to personer beskrives som:

A: mand, afrikansk af udseende, 15-16 år, ca. 180 cm, kraftig af bygning, brun i huden og med kort sort hår. Iført sort kasket, mørk hættetrøje og mørke bukser. Talte dansk med accent.

 

B: mand, afrikansk af udseende 15-16 år, 165-175 cm, spinkel af bygning, brun i huden og med kort sort hår. Iført sort kasket, mørk hættetrøje og mørke bukser. Talte dansk med accent.

 

Mange problemer ved svømmebade

Det er ikke første gang, at indvandrere chikanere børn og unge i svømmehaller og svømmebade.

 

I lang tid var der omfattende problemer ved Bellahøjbadet.

 

Bellahøjbadet var elsket af børn i København, nu hærger asociale indvandrere og ødelægger det for andre, skrev Den Korte Avis. Der blev spyttet efter unge, og en mand blev stukket med kniv, skrev ritzau.

 

I Hillerød lavede en gruppe unge indvandrere ballade i svømmehallen. De kastede ting efter andre gæster og opførte sig ‘upassende’:

 

Danske drenge kan også lave ballade sagde svømmehallens direktør til TV2 Lorry. Men der er åbenbart særlige problemer med drenge og unge mænd med indvandrerbaggrund. De har ingen respekt for kvindelige livreddere, som de ikke vil rette sig efter, sagde han.

 

I Greve Svømmehal ødelagde en gruppe drenge på 13-14 år det for de andre gæster.

 

En vred mor fortalte på Facebook om hendes søn, der sammen med sine venner holdt sin fødselsdag i Greve Svømmehal Kathrine, men fik den ødelagt af en stor gruppe drenge med indvandrerbaggrund.

 

“Må ud med min harme! Har netop fået min 10 årige dreng hjem fra en drenge fødselsdag i Greve svømmehal. En oplevelse der har rystet, ikke kun min dreng, men de fleste andre i svømmehallen.”

 

Personalet kendte dem, men de var ligeglade og kaldte dem “ludere”.

 

Samme problemer i andre lande

Andre lande har oplevet de samme problemer med asylansøgere, der ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt i en svømmehal eller svømmebad.

 

Det er flere steder gået ud over små piger og voksne kvinder. Syriske mænd er vant til at bade adskilt fra kvinder. Når de så ser bikinipiger i svømmehallen går det galt, forklarede en tysk bademester.

 

Dertil kommer en række andre problemer med muslimske kvinder, der kræver ret til at have svømmehallen for dem selv uden mandlige gæster og uden mandligt personale.

 

Den Korte Avis har skrevet stribevis af artikler om problemer i svømmehaller og svømmebade.

 

Indvandringspolitikken ødelægger velfærden

Man gisper efter vejret, når man ser svømmehallen i Birkerød. Et fantastisk flot prestigebyggeri. Det er borgerne vel undt.

 

Politikerne bruger masser af skattekroner på at bygge et omfattende velfærdssamfund.

 

Men samtidig fører de en uansvarlig indvandringspolitik, der ødelægger det velfærdssamfund, de bygger til danskerne.

 

Danske børn og voksne får trygheden og glæde ved at gø i svømmehal ødelagt af asociale indvandrere, der ikke kender den danske kultur.

 

Og sådan er det hele vejen igennem på stort set alle områder i samfundet: Trafikkulturen, kriminaliteten, folkeskolen, gymnasierne, kontanthjælpssystemet.

 

Velfærdsdanmark bygger dyre svømmehaller – men hvad hjælper det, hvis en uansvarlig udlændingepolitik betyder, at de børn og unge, der bruger svømmehallerne, bliver chikaneret som i Birkerød af to afrikanere.

 

Nordsjællands Politi

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…