Den tyske efterretningstjeneste vurderer, at cirka 2.000 muslimer i landet er mulige terrorister

Arkiv/You Tube

Lørdag blev årsdagen for det store terrorangreb på World Trade Center højtideligholdt.

 

Men dagligt bliver det understreget, at den islamiske terrortrussel mod Vesten så langt fra kun er historie.

 

Der er en næsten endeløs strøm af terrorplaner i Allahs navn mod de frie, demokratiske samfund.

 

I vores naboland Tyskland vurderer efterretningstjenesten, Bundesamt für Verfassungsschutz, at omkring 2.000 islamister i landet kan betragtes som mulige terrorister.

 

2.000 personer, der ønsker sig en islamisk stat og kan være parate til at bruge vold for at gøre den til virkelighed! (https://www.welt.de/politik/deutschland/article233732426/Verfassungsschutz-traut-2-000-Islamisten-in-Deutschland-Terror-zu.html).

 

Talibans magtovertagelse gør terroren mere tiltrækkende for unge muslimer

Verfassungsschutz frygter, at Talibans sejr i Afghanistan kan blive brugt til at styrke og opmuntre de islamistiske aggressioner mod de demokratiske samfund.

 

Islamister bruger udviklingen i Afghanistan i deres propaganda-offensiv mod det frie samfund, som de er blevet en del af gennem indvandring.

 

Heroiseringen af islamiske terrorister appellerer specielt til en del unge muslimer. Og denne appel er blevet mange gange forstærket at Talibans magtovertagelse, lyder det fra efterretningstjenesten.

 

Truslen er så farlig som nogensinde

Ifølge indenrigsminister Horst Seehofer har de tyske myndigheder siden år 2000 forpurret 23 terrorangreb (Funke Mediengruppe). Seehofer lægger ikke skjul på, at der vil komme flere forsøg, blandt andet inspireret af Talibans succes og Vestens nederlag i Afghanistan.

 

Det er en alvorlig trussel, når man i Tyskland alene huser omkring 2000 personer, der vurderes som mulige terrorister.

 

Vestens islamiske fjender er blevet styrket. Det gælder de ydre fjender i blandt andet Mellemøsten og Vest-og Sydasien. Og det gælder de indre fjender i europæiske lande som Tyskland og Danmark.

 

Truslen fra islamiske terrorister er så farlig som nogen sinde.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…