Tre mellemøstlige mænd begik groft overfald på Hundige S-station – politiet efterlyser et helt bestemt vidne

Colourbox

Københavns Vestegns Politi efterlyser nu en yngre mand som vidne i en sag om vold, hvor en 18-årig mand fra Greve er blevet overfaldet af tre unge mænd med mellemøstligt udseende og i alderen 15-18 år.

 

Overfaldet skete torsdag den 11. november 2021 kl. ca. 22.48 på Hundige S-station, da den 18-årige var ankommet hertil med S-toget i retning mod København.

 

Politiet har i forbindelse med efterforskningen og blandt andet ud fra videoovervågningsmateriale fået klarlagt, at vidnet formentlig ankom med samme S-tog som den forurettede.

 

Ønsker oplysninger om de tre mellemøstlige

Vidnet gik i retning mod den vestlige udgang, hvor skydedørene imidlertid virkede ikke. Derfor vendte vidnet om og forlod stationen via den østlige udgang samtidig med, at den 18-årige blev overfaldet og tildelt adskillige slag og spark, så han pådrog sig lettere skade.

 

Politiet vil derfor gerne i kontakt med den yngre mand for at få ham afhørt som vidne for at få eventuelle oplysninger om de tre mistænkte.

 

Vidnet samt andre, der kan bidrage med oplysninger i sagen, bedes henvende sig til efterforskningsafdelingen på Køge politistation via tlf. 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…