To afrikanere, der havde tålt ophold på Kærshovedgård, fængslet for brutalt overfald på fredelig familie

Afviste asylansøgere og kriminelle skal bo på Kærshovedgård - Foto: Statsfængslet Midtjylland

Her i avisen skrev vi torsdag om den omfattende og hårde kriminalitet, som de 41 udenlandske kriminelle på tålt ophold på Kærshovedgård står bag i Danmark.

 

Det drejer sig ifølge en opgørelse den den 16. naj i år blandt andet om hele 13 voldtægter, for slet ikke at tale om 36 tilfælde af rå vold og 50 tilfælde af anden personfarlig kriminalitet med videre.

 

Og deres kriminalitet fortsætter. Uafbrudt.

 

Åbn døren, eller der kommer kugler gennem døren!

Således blev en 26-årig algier og en 26-årig tuneser sammen med en 28-årig udvist udlænding ved Retten på Frederiksberg tirsdag varetægtsfængslet i en sag om et ualmindeligt brutalt hjemmerøveri i Københavns Nordvestkvarter.

 

Det skriver Ekstra Bladet.

 

Algieren og tuneseren er begge på tålt ophold i Danmark og skal derfor opholde sig på Kærshovedgård ved Ikast i Vestjylland.

 

Men tirsdag aften befandt de sig i København 300 kilometer fra Kærshovedgård.

 

I København begik de sammen med en tredje mand et groft hjemmerøveri., og hvor de i forbindelse med et hjemmerøveri forsøgte at få beboerne til at åbne hoveddøren ved at råbe:

 

”Åbn døren, eller der kommer kugler gennem døren!”

 

Brød ind og hev ægteparret ud af toilettet

Da truslerne om kugler gennem døren ikke virkede, brød de tre udenlandske kriminelle døren op og hev ægteparret ud af toilettet, hvor de havde søgt tilflugt.

 

Ægteparret blev truet med en bøjet jernstang, medens hjemmerøverne truede med at stikke dem ned, hvis ikke de betalte deres gæld.

 

Herefter tog de 2.200 kroner, der lå på sofabordet, og løb lige i armene på politiet, som var blevet tilkaldt.

 

”De sigtes for røveri af særlig grov beskaffenhed ved at være trængt ind i et privat hjem. Det har en strafferamme på ti års fængsel,” skriver Ekstra Bladet, som tilføjer:

 

”De to 26-årige var i forvejen godt kendt af politiet. De har været sigtet sammen i flere sager. Algiereren er kendt for sager om vold, narkotika og voldtægtsforsøg.”

 

Syrer på tålt ophold begik vold på Hovedbanegården

De to hjemmerøvere fra Kærshovedgård var ikke de eneste kriminelle på tålt ophold fra det berygtede opholdssted, der hærgede i hovedstaden i den forløbne uge.

 

En 21-årig statsløs mand født i Syrien blev onsdag varetægtsfængslet i Københavns Dommervagt efter et overfald på en vagt på Københavns Hovedbanegård.

 

Vagten havde bortvist ham, fordi han havde haft en hånd nede i en kvindes taske, skriver Ekstra Bladet.

 

Syreren vendte imidlertid tilbage, og da vagten igen bortviste ham, gav han vagten et knytnæveslag i ansigtet og på kroppen.

 

Sammen med en kollega tilbageholdt vagten manden, indtil politiet kom og hentede ham.

 

Et strafferegister så langt som et ondt år

Ekstra Bladet skriver, at syreren var prøveløsladt med en reststraf på 370 dage.

 

I maj 2019 blev han idømt ni måneders fængsel for røveri. Et par måneder senere fik han i juli to år og tre måneders fængsel for røveri, frihedsberøvelse og vold mod offentlig ansat.

 

Han blev udvist af Danmark for bestandig, skriver Ekstra Bladet og er nu havnet på Kærshovedgård på tålt ophold.

 

Læs mere her:

https://ekstrabladet.dk/krimi/tre-udviste-fra-omstridt-udrejsecenter-faengslet-for-nye-forbrydelser/8887268

 

https://denkorteavis.dk/2021/kriminelle-paa-taalt-ophold-staar-bag-hele-13-voldtaegter-men-regeringen-naegter-at-tvangsudvise-eller-spaerre-dem-inde/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…