Tid til opgør med konventionstyranniet! Grotesk dom truer dansk lovgivning om familiesammenføring

Kristian Thulesen Dahl (Foto: Privat)

Den Europæiske såkaldte Menneskerettighedsdomstol har med en ny dom underkendt de danske regler for familiesammenføring.

Konkret har Domstolen afgjort, at det er i strid med menneskerettighederne, at en syrisk flygtning, der i 2015 betalte menneskesmuglere for at transportere sig over Middelhavet og skjulte sig i en lastbil for at komme ind i Danmark, skulle vente tre år på at få sin kone til Danmark som familiesammenført.

 

I Danmark har et bredt flertal i Folketinget vedtaget, at flygtninge fra f.eks. Syrien, som ikke er personligt forfulgte, kun kan få midlertidig ophold i Danmark. I forlængelse heraf har et bredt flertal ligeledes vedtaget, at flygtninge med midlertidig opholdsstatus først kan søge om familiesammenføring efter tre år her i landet. Som udgangspunkt er deres fremtid jo netop ikke her. De skal kun være her midlertidigt, indtil det er sikkert at rejse hjem igen.

 

Det er fuldstændig ret og rimeligt. Et land skal selvsagt have lov til selv at fastlægge en frist for, hvornår man som udlænding kan søge familiesammenføring.

 

Dommen fra Den Europæiske Menneskeretsdomstol er en underkendelse af helt igennem rimelig og fornuftig dansk lovgivning. Ja, af det danske folkestyre. Et direkte angreb på danskernes ret til at bestemme, hvilke regler der gælder i Danmark.

 

Det er blot det seneste eksempel på, at Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol med udgangspunkt i forældede og virkelighedsfjerne konventioner underkender nationalstaters, herunder Danmarks, forsøg på at beskytte sig mod de åbenlyst negative konsekvenser af for voldsom indvandring og asyltilstrømning.

 

Domstolens aktivistiske retspraksis er et gigantisk demokratisk problem.

 

Det er tid til et opgør med dette konventionstyranni! Vi må sige klart fra. Den danske regering må meddele Domstolen i Strasbourg, at der IKKE bliver ændret på dansk lovgivning!

 

Dette er et afgørende øjeblik for regeringen. Vil Socialdemokratiet stå fast på den stramme udlændingepolitik, som det danske folks folkevalgte repræsentanter har vedtaget?

 

Eller vil de ligge under for Domstolens udemokratiske aktivisme? Ligge under for støttepartiernes krav om straks at lempe de danske familiesammenføringsregler som konsekvens af dommen? Radikale Kristian Heegaard har allerede krævet netop dette. De Radikale har aldrig set en lempelse af udlændingepolitikken, som de ikke kunne lide…

 

Det er en afgørende test for Mette Frederiksens regering. Vil de gøre det, som er bedst for Danmark og sige klart og tydeligt fra over for Domstolen? Eller vil de bøje sig for støttepartiernes krav om at åbne vores land op for mere indvandring?

 

Jeg frygter det sidste!

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…