Nye tal om indvandreres værdier: Døtre bør ikke have sex inden ægteskab – det handler om islam, men det får vi ikke at vide

Modelfoto: Privat

Hver anden voksne indvandrer fra muslimske lande synes ikke, det er i orden, at deres datter har sex før ægteskab. Det viser ny medborgerskabsundersøgelse fra Udlændinge- og Integrationsministeriet.

 

Det er personer over 30 år, der er blevet spurgt, og de kommer fra det ministeriet kalder MENAPT-lande, der er lande i Mellemøsten samt Tyrkiet. Det er reelt muslimske lande.

 

Indvandrere fra disse muslimske lande har mere undertrykkende holdninger til blandt andet deres børns valg af partner og seksuelle forhold, når man sammenligner med personer med oprindelse i Danmark eller de øvrige ikke-vestlige lande.

 

51 pct. af de adspurgte fra de muslimske MENAPT-landene, som er 30 år eller over, svarer, at det ikke er i orden, at deres datter har sex før ægteskab. Det samme gælder for to pct. blandt samme persongruppe fra Danmark og 17 procent fra øvrige ikke-vestlige lande.

 

Undersøgelsen viser også, at hver tredje person fra MENAPT-landene, som er 30 år eller over, ikke synes, det er i orden, at deres datter får en kæreste med anden religiøs overbevisning end deres egen. For personer med dansk oprindelse gælder det hver ottende, mens det gælder hver syvende blandt personer fra øvrige ikke-vestlige lande.

 

Ikke et ord om islam

Det er et fremskridt, at der bliver lavet undersøgelser af holdninger blandt indvandrere fra MENAPT-landene. Det er muslimske lande selv om ministeriet ikke kalder dem det.

 

Det er også godt, at udlændingeministeriet lave undersøgelser af holdninger blandt disse indvandrere.

 

Men den er nok desværre et slag i luften.

 

Der er lavet flere lignende undersøgelser gennem årene. Og problemerne er bare fortsat med at vokse.

 

Hvorfor?

 

Fordi man ikke vil se i øjnene at årsagen til problemerne er islam og det voksende antal muslimer i Danmark.

 

I pressemeddelelsen kaldes holdningerne “konservative”. Det er misvisende.

 

Forklaringen på holdningen til kvinders sex uden for ægteskabet skal findes i islam.

 

Ifølge islam er kvinder mænds ejendom. (Sura 4:34)

 

I den fundamentalistiske udgave af islam har kvinder stort set ingen rettigheder. Manden er deres værge, og de må generelt ikke færdes frit.

 

Kvinder skal være dækket til, de må ikke omgås mænd uden for den nærmeste familie, ofte må de ikke arbejde, de må ikke gifte sig med en ikke-muslim, deres vidneudsagn tæller det halve af en mands, kvinder arver ikke som mænd – og sådan kan man blive ved.

 

Kvinderne er underordnet mændene. Kvinder skal føde børn, og det skal på alle måder sikres, at det er den muslimske mand, der er far til børnene. Kvindeundertrykkelsen er massiv i islam.

 

Hvis nogen er i tvivl så læs bogen af en af de mest indflydelsesrige muslimske lærde: Yusuf al-Qaradawi: “The Lawful and the prohibited in Islam”.

 

Her får man hele den muslimske tankegang, der ligger bag den grove kontrol med piger og kvinder.

 

Vil man ikke forstå det, så fortsætter Danmark med at blive islamiseret.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…