Syrer ville stikke sin søster ned med arabisk køkkenredskab, fordi hun talte i telefon med en fremmed mand – broderen blev ekstra ophidset, fordi hans mad brændte på

Modelfoto (Foto: rights.no)

En syrisk indvandrerkvinde i Tyskland var tæt på at blive dræbt af sin bror. Politiet nåede dog at gribe ind i sidste øjeblik.

 

Det foregik i byen Kamen i delstaten Nordrhein-Westfalen.

 

Den stedlige statsadvokat bekræfter, at man udstedte arrestordre mod manden for mordforsøg. Han er nu varetægtsfængslet.

 

BILD bringer historien.

 

Den 18-årige bror jagtede søsteren med et usædvanligt våben – et arabisk køkkenredskab, der kaldes en ”kernefjerner”. Det bruges til at fjerne kerner fra for eksempel en zucchini.

 

Men her skulle ”kernefjerneren” altså stikkes i søsteren.

 

Hun talte i telefon med en mand!

Den 21. august befandt broderen, der omtales som Abdullah A., sig i den 21-årige søsters lejlighed. Han hørte hende tale i mobiltelefon med en fremmed mand, og det blev han meget ophidset over.

 

Der var tilsyneladende, hvad vi andre ville kalde en ganske uskyldig snak om sproglige ting. Men denne lille simple kontakt var ifølge broderen fuldstændig utilstedelig.

 

Søsteren er mor til to børn. Hun går med tørklæde efter de muslimske regler. Hun er gift med en mand, der fortsat befinder sig Syrien – historien melder ikke noget om årsagen til dette.

 

Abdullah A. spurgte søsteren, hvad hun bildte sig ind at stå og snakke med en fremmed mand, og så knaldede han hende en lussing.

 

Pommes fritter i flammer

Midt i ophidselsen glemte broderen, at han var i gang med at stege pommes fritter. Pludselig stod flammerne op af friture-gryden, og brandvæsnet måtte rykke ud!

 

Abdullah A. måtte selv på hospitalet for at blive undersøgt for røgforgiftning. Det gjorde ham mildt sagt ikke mere venligt stemt over for søsteren.

 

Knytnæve i ansigtet

Næste dag vendte han tilbage til lejligheden. Her fortalte han deres far om søsterens ’uanstændige mandekontakt’. En gift kvinde, der talte i telefon med en mand!

 

I parentes bemærket har faderen seks børn – det fremgår ikke klart, om de alle befinder sig i Tyskland.

 

Men Abdullah A. mente åbenbart ikke, at faderen hidsede sig nok op over søsterens samtale med en mand. Det gjorde ham blot endnu mere rasende. Og det skulle selvfølgelig gå ud over søsteren.

 

Han slog hende to gange i ansigtet med knyttet næve. En anden søster ringede til politiet, og offeret flygtede derefter ud af lejligheden – med hendes rasende bror i hælene. Det fremgår ikke, om han stadig var bevæbnet med den arabiske kernefjerner.

 

Men broderen kom i hvert fald bag lås og slå.

 

https://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/ruhrgebiet-aktuell/bewaffnete-polizisten-verhindern-ehrenmord-in-kamen-nrw-77609082.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…