Syrer trak stor kniv mod beboere på asylcenter – så blev det afsløret, at han allerede var dømt til udvisning

En 26-årig udvist syrer er lørdag ved retten i Herning blevet idømt fire ugers varetægtsfængsling efter at have truet tre beboere på et asylcenter med en kniv.

 

Det oplyser TV Midtvest.

 

Selvom han er dybt kriminel og udvist af Vester Landsret i 2020 for overtrædelse af knivloven, blev syreren alligevel anbragt på Asylcenter Holstebro, hvor man i august modtog evakuerede børnefamilier fra Afghanistan.

 

Her gik den udviste syrer gik amok med en stor kniv, efter at tre beboere fredag aften havde bedt ham skrue lidt ned for den høje musik, han spillede.

 

Sætter en kniv mod halsen på en af beboerne

Situationen udviklede sig hurtigt til et skænderi, der til sidste medførte, at den udviste syrer trak en 33 centimeter lang kokkekniv.

 

”Så sætter han spidsen af kniven ind på halsen af en af naboerne og kommer med en meget klar trussel til forurettede,” forklarede specialanklager ved Midt- og Vestjyllands, Politi Ulrik Panduro, under grundlovsforhøret lørdag formiddag.

 

Ifølge forklaringer fra flere beboerne på asylcentret udstedte han dødstrusler mod ofret, der havde kniven for struben, med ordene: ”I will fucking kill you!”

 

Syreren nægter sig skyldig i sigtelserne.

 

Hører hjemme på Udrejsecenter Kærshovedgård

Det er lidt af en gåde, hvordan den kriminelle og udviste syrer er havnet på Asylcenter Holstebro, hvor man som nævnt blandt andet tager imod evakuerede børnefamilier af Afghanistan.

 

Ifølge TV Midtvest har den 26-årige syrer boet på Asylcenter Holstebro siden den 14. december sidste år.

 

Det er mindre end to måneder efter, at han ved Vestre Landsret blev dømt og udvist i seks år for overtrædelse af knivloven.

 

Det er uvist, skriver TV Midtvest, om han nogensinde har opholdt sig på Udrejsecenter Kærshovedgård, hvor afviste asylansøgere og kriminelle udviste personer normalt bliver anbragt.

 

Du kan læse meget mere her:

https://www.tvmidtvest.dk/holstebro/udvist-kriminel-bor-paa-vestjysk-asylcenter-nu-er-han-faengslet-for-trusler

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…