Svenskerne har fået nok af Socialdemokratiets udlændingepolitik – nu forsøger partiet desperat at give den som strammere

Bandekriminalitet, voldskultur og islamisering har bredt sig mere og mere i det svenske samfund.

 

Længe har den politisk korrekte elite ladet det ske. I en sådan grad, at der er sket uoprettelige ødelæggelser på det svenske samfund. Som regeringsbærende parti det meste af tiden, har Socialdemokratiet det politiske hovedansvar for denne udvikling.

 

Der er skyderier i gaderne i et omfang, som man ikke ser i noget andet europæisk land. I nogle tilfælde har indvandrerbanderne reelt taget kontrollen med byområder, mens politiet har set magtesløst til.

 

Imens har utilfredsheden bredt sig i den svenske befolkning, der ellers er præget af en betydelig autoritetstro og konfliktskyhed.

 

De svenske socialdemokrater føler nu jorden brænde under sig. Landet skal til valg i september næste år, og skal man tro de aktuelle meningsmålinger, risikerer ’sosserne’ at få en alvorlig vælgerlussing og tabe magten.

 

”Racister”

Gennem årene har partiet udsat kritikere af den politisk korrekte udlændingepolitik for en meget hårdhændet behandling. Blandt andet har man været vældig hurtig til at udskrige kritiske røster som ”racister”. Her har man fået massiv opbakning fra et hav af medløbende journalister og meningsdannere.

 

De modige mennesker, der alligevel fastholdt deres kritik af den særlige svensk-socialdemokratiske  politiske korrekthed, har i mange tilfælde oplevet store menneskelige omkostninger ved det. Det kan ødelægge både liv og karriere, når man får klæbet modbydelige beskyldninger for racisme på sig.

 

Men i den svenske befolkning vokser kritikken.

 

Socialdemokraternes problem med troværdigheden

Tab af stemmer er et sprog, som de traditionelt så magtfulde svenske socialdemokrater forstår. Derfor breder nervøsiteten sig blandt dem. Og derfor begynder de at tale om stramninger i udlændingepolitikken.

 

Det rejser imidlertid straks spørgsmålene: Hvad agter I at gøre nu? Og hvorfor har I ikke gjort det for længst?

 

Hvorfor er man ikke for længe siden gået i offensiven mod parallelsamfund, indvandrerbandernes magt og islamisering?

 

Hvad vil man gøre ved ændringen af den svenske befolknings sammensætning, med en dramatisk voksende befolkningsandel, der har baggrund i en stamme- og voldskultur i den muslimske verden?

 

Partiet forsøger nu at sende nye signaler til befolkningen. Men det kæmper med et alvorligt troværdighedsproblem. Derfor breder nervøsiteten sig i det store gamle magtparti.

 

Socialdemokraterne og ’racismen’

Det fremgår blandt andet af et interview med den socialdemokratiske indenrigsminister Mikael Damberg i avisen Aftonbladet, der historisk har været forbundet med Socialdemokratiet.

 

Damberg bebuder, at Socialdemokratiet nu er parat til at smide kriminelle ud af boligområder, der fungerer som parallelsamfund.

 

Men hvorfor har man ikke gjort det noget før?

 

Ministerens svar lyder:

 

”Der fandtes tidligere en vis frygtsomhed over for at beskrive en række problemer, man ville ikke ses som racistisk og så videre.”

 

Indenrigsminister Damberg giver det nu pludselig udseende af, at han og hans Socialdemokrati har været ivrige efter at lave udlændingepolitiske stramninger. Men de har tøvet med det, fordi de var bange for at blive beskyldt for at være racister.

 

Behændigt fortier den svenske topsocialdemokrat, at hans eget parti har været helt fremme, når det gjaldt om at hænge andre ud for ”racisme”.

 

Hykleri

Det er hykleri. Og det er frem for alt valgkamp. Man fornemmer, at befolkningen har fået nok af den politisk korrekte slaphed. Og derfor giver man den som tilhængere af en stram udlændingepolitik, der dog har været lidt for frygtsomme med at gennemføre denne politik.

 

Kendsgerningen er, at Socialdemokratiet i Sverige absolut ikke har villet det rigtige. De har været en massiv og ganske hårdhændet kraft i kampen mod dem, der ønskede markante stramninger i retspolitikken og islamkritik.

 

Men nu må man forstå på dem, at deres holdninger er så skrappe, at de længe knap har turdet tale højt om dem for ikke at blive beskyldt for racisme!

 

Ungsocialdemokrat: ”De kører rundt i dyre biler med guldkæder om halsen”

Kendsgerningen er, at Socialdemokraterne føler sig tvunget til et kursskifte. Intet er så fremmende for erkendelsen som udsigten til et valgnederlag.

 

Forkvinden for partiets ungdomsorganisation (SSU), Lisa Nåbo, går i et interview med Dagens Nyheter ret langt for at markere en hårdere socialdemokratisk linje i udlændingepolitikken:

 

”Det er utroligt provokerende, at mennesker, som aldrig har tjent en ærlig krone og aldrig har betalt skat, alligevel kan køre rundt i dyre biler med guldkæder om halsen. De her personer bliver forbilleder i områderne – det er på den måde, man gør karriere.”

 

Nu forsøger partiet sig så i elvte time med forslag om at skærpe kampen mod bandekriminalitet, narkosalg og parallelsamfund. Blandt andet skal der mere politi ud i de indvandrertætte områder, siger indenrigsminister Damberg.

 

Og så kommer han med følgende opsigtsvækkende udtalelse:

 

”Vores måde at håndtere migrationen på har bidraget til segregationen (opsplitningen af befolkningsgrupperne, DKA). Sverige har ikke set, at hvis man hele tiden fylder migranter på i visse områder, så vokser problemerne med tiden. De kommuner, som har haft flest problemer, har været glasklare med, at det her ikke rigtig fungerer.””

 

Det kunne vi andre nu godt have fortalt ham for længst.

 

Parallelsamfundene er nu ustoppelige

Damberg føjer til:

 

”Det er en fiasko for hele Sverige, at vi har mange skyderier og bombesprængninger. Problemet er: Hvordan er vi havnet i den situation?”

 

Svaret er jo først og fremmest, at den ikke-vestlige, overvejende muslimske indvandring er kommet helt ud af kontrol i Sverige. Men det svar tør Damberg alligevel ikke give.

 

Han taler uden om. Men han forsøger at lyde så handlekraftig, at det alligevel kan redde Socialdemokraterne ved det kommende valg – endnu engang.

 

Partiet har for længst sendt Sverige ud i opløsning. Selv hvis man ville, kunne man ikke vende den udvikling. For indvandrerbefolkningen fra især muslimske lande har nu fået et omfang, som gør udviklingen af parallelsamfund ustoppelig.

 

”Du gamla, du fria”

Løbet synes kørt for Sverige. Nu nøjes indenrigsminister Damberg og andre socialdemokrater med at tale om styrket politiindsats i et håb om at dæmpe parallelsamfund og voldskultur lidt.

 

”Du gamla, du fria,” lyder det i Sveriges nationalsang.

 

Men det gamle Sverige er væk. Friheden er afløst af enorme kultursammenstød og vold.

 

Fra ruinerne kan man høre socialdemokraterne forsikre, at de har situationen under kontrol…

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/1OjJyX/s-gar-fram-med-hardare-rattspolitik-har-funnits-en-angslighet

 

Hård kritik mot Damberg efter intervju i Aftonbladet

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…