Slagsmål og knivstikkeri blandt “yngre mænd” i indvandrertætte områder

Google Map

Omkring klokken 20.00 tirsdag aften fik politiet en anmeldelse om et slagsmål i Tingbjerg i Brønshøj. Det er en af Københavns mest berygtede indvandretætte bebyggelser.

 

Lidt over klokken 21 kom der en ny anmeldelse. Denne gang drejer det sig om et knivstikkeri i Vanløse. Det bekræfter politikredsen over for B.T.

 

Vanløse grænser op til Brønshøj samt det indvandrertætte Nørrebro.

 

»Klokken 19.54 får vi en anmeldelse om et slagsmål ved Tårnhusstræde i Tingbjerg. Politiet har været massivt til stede, og vi har to tilskadekomne,« siger vagtchef Thomas Hjermind til B.T., der fortsætter:

 

»Klokken 21.07 får vi en anmeldelse om knivstikkeri ved Buskager i Vanløse. Politi og ambulance er massivt til stede, og en person er kommet til skade og kørt på hospitalet,« siger vagtchefen, der ikke kan kommentere tilstanden på den tilskadekommen.

 

Politiet er massivt til stede. En person er anholdt i forbindelse med slagsmålet i Tingbjerg. Politiet leder stadig efter en gerningsmand efter knivoverfaldet i Vanløse.

 

Alle tre tilskadekomne er yngre mænd.

 

Politiet kan ikke sige, hvorvidt de to sager har tilknytning til hinanden. Det er noget af det, politiet efterforsker lige nu, siger Thomas Hjermind.

 

Hvor mange personer, der har været involveret i hændelserne, er for tidligt at sige.

 

Hvis du har set noget eller ligge inde med oplysninger, som kan hjælpe politiets efterforskning af de to sager, hører politiet gerne fra dig på telefon 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…