Vaccine på licens # Rigsretssag er absurd # Danmarks modigste politiker ”likvideres” af sine egne

Danmark kan få mere vaccine, hvis vi indgå aftale om licensproduktion

Tak for en udmærket artikel om problemerne med at skaffe vaccine nok. Et tillægs problem der også er en tanke værd.
Det er kommet frem, i forbindelse med godkendelsen af Moderna vaccinen, at der mangler produktions Kapasitet og Moderna derfor indgår aftaler om licensproduktion.
Det har længe været kendt, at Moderna ville være en af de første, der var klar til godkendelse i EU. Det kan derfor undre at EU eller den danske regering, ikke har arbejdet aktivt for at sikre licensproduktion i EU/Danmark fra Moderna.
Det ville have været god forretnings førelse ikke “kun” at se på dosis prisen, men også undersøgt og fremmet leverings mulighederne og den totale pris ved en forsinket udrulning.
Som jeg har forstået det ser, Israel både en sundheds – og konkurrencemæssig fordel ved en hurtig udrulning af vaccinen.
Martin Gram

 


 

Rigsretssag mod Inger Støjberg er absurd

Det er fuldkommen absurd, at Inger Støjberg åbenbart skal trækkes gennem en rigsretssag.

Er vi virkelig kommet så langt ud i Danmark, at vi skal acceptere barnebrude og flerkoneri for at tækkes den muslimske indvandringshorde.

Hvor er BØRNENES STATSMINISTER i denne sag? Finder hun det i orden, at voksne mænd forgriber sig på og skænder mindreårige pigebørn?
Hvorfor hører man INTET fra Red Barnet og KVINDFO og andre kvindeorganisationer?
Og hvad siges der i de berømte MENNESKERETTIGHEDER og EU?
A. V. Friis

 

Danmarks modigste politiker ”likvideres” af sine egne

Venstres formand har åbenbart fundet det nødvendigt at likvidere sin næstformand  politisk  i håbet om at redde sit eget politiske liv og beholde sine venner blandt de mange selvgode ”politiske rullekrave trøjer” på Christiansborg . Dvs.  alle de røde til venstre for Venstre, som  har kørt deres hævneprojekt igennem med undersøgelsen mod Støjberg. Venstres formand bakkes naturligvis op af de dele af FT-gruppen , som ideologisk hører hjemme på Østerbro og i whiskybæltet. Ligesom borgmesterkæderne har travlt med at bakke formanden op i likvideringen. Ikke fordi de mener noget om udlændingepolitik, men fordi de frygter at miste kæderne til NOV på grund af tvivl om udlændingepolitikken i Venstre.  Formanden har åbenbart også formået at få forretningsudvalget til at nikke til likvideringen af næstformanden, hvilket er stærkt beskæmmende, da de repræsenterer de menige medlemmer af Venstre.

Formanden er ved at likvidere den politiker, der om nogen, repræsenterer stram udlændingepolitik og retspolitik i DK. En politik, som  Støjbergs stemmetal ved sidste FT-valg viste , har stor opbakning hos borgerlige vælgere. Stemmetal, som efterfølgende blev ignoreret af FT-gruppen efter valget , da man konstituerede sig i sin egen selvgode navlebeskuelse. Heldigvis havde landsmødet mod og mandshjerte til klart at vælge Støjberg som næstformand , så Østerbro og whiskybæltet fik et vink med en vognstang fra græsrødderne.  Støjberg har brugt sin indflydelse til ærligt at fortælle vælgerne sin realistiske holdning vedrørende migration og retspolitik. Den rigtige politik, hvor der skal ske stramninger af lovgivningen, hvis de vestlige samfund skal overleve med deres frihedsrettigheder i behold i kampen mod islams migrationsstrøm og deraf følgende undergravning af vore friheder. I den svære kamp, skal der flyttes mange hegnspæle i lovgivning og konventioner, og det er Støjberg garant for at ville arbejde for.  Endelig kan Støjberg tale så folkehavet kan forstå det. Hvorfor hun har den absolut største troværdighed i vores parti. Støjberg mener hvad kun siger ,  og hun siger hvad hun mener – og lader handling følge ord.  Det er altid klogt at se mere på, hvad politikere rent faktisk gør end på hvad de siger de vil gøre. Det fører mig lige over i formandens politiske virke, hvor jeg gør opmærksom på, at han på et tidspunkt meldte sig ud af Venstre , fordi partiet førte en for stram udlændingepolitik . Det sætter jo formandens seneste udlændingepolitiske udmeldinger  i  et  tvivlsomt lys.

Hvad skulle formanden have gjort i stedet? Han skulle billedlig  talt have bundet sig til masten sammen med næstformanden på Venstre skibet  og derfra bekæmpet de rødes hævn storm mod næstformanden. Så havde Venstre stået stærkt politisk hos vælgerne, uanset resultatet af den politiske rigsretssag.

Formandens kurs i denne svære sag tror jeg vil medføre, at toppen i Venstre incl. ”de gyldne kæder” tror sig reddet, men virkeligheden vil være at bunden går ud af partiet, så store dele af medlemmerne og vælgerne vil falde ud. Efter mange år som forkæmper for venstre i både organisation og lokalpolitik, så hænger jeg kun lige på med det sorte af neglene. De nærmeste uger vil afgøre om jeg er én af dem, der falder ud af bunden.

Hans N. Kortbek

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…