Politiet jager to udenlandske mænd – flygtede i sort BMW efter uhyggeligt skuddrama

Foto: Politiet

Torsdag morgen kl. 06.54 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, der havde hørt skud ved Skanderborgvej tæt på Viby Idrætspark i Viby syd for Aarhus.

 

Kort efter så borgeren to udenlandsk udseende mænd, der kom løbende hen til en sort BMW med tildækkede nummerplader, der holdt parkeret på stedet, hvorefter de kørte nordpå ad Nordbyvej og mod vest ad Ormslevvej.

 

Da politiet ankom til stedet, kunne det konstateres, at der var blevet affyret skud ind igennem et vindue til en lejlighed på Skanderborgvej. I lejligheden befandt sig en 37-årig mand, der var uskadt.

 

Østjyllands Politi er ved at efterforske sagen nærmere og vil i den forbindelse gerne høre fra borgere, der kan have hørt eller set noget umiddelbart inden kl. 07.00 torsdag morgen, eller som kan have set den omtalte sorte BMW.Østjyllands Politi offentliggør nu billede af den BMW, der blev set flygte efter en skudepisode i Viby torsdag morgen.

 

I forbindelse med en skudepisode i Viby torsdag morgen beder Østjyllands Politi nu offentligheden om hjælp til at finde frem til den sorte BMW, der blev set holde på en parkeringsplads tæt på gerningsstedet og efterfølgende køre fra stedet i høj fart.

 

Efterlyst bil

Der er formentlig tale om en sort BMW 435i Gran Coupé. Bilen havde tildækkede nummerplader.

 

Bilen holdt parkeret på parkeringspladsen ved Nordbyvej bagved Danbo Møbler (det røde kryds på kortet). Bilen blev set køre fra stedet ad Nordbyvej og videre af Ormslevvej (den blå linje på kortet).

Kort_skudepisode Viby

Hvis man har set bilen før eller efter skyderiet kort før kl. 07.00 i morges, eller hvis man i øvrigt har oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…