Politi om multikulturelle Göteborg: “Vores by bliver revet i stumper og stykker”

I et interview om udviklingen i Göteborg siger politibetjent Ulf Boström, at byen med beboere fra 184 forskellige lande er blevet revet i stumper og stykker.

 

Ulf Boström er betjent og arbejder med integration i de indvandrertætte områder i Göteborg.

 

Göteborg er Sveriges næststørste by med en meget høj andel af migranter fra ikke-vestlige muslimske lande. Bander har reelt taget magten i flere områder, hvor de blandt andet har lavet vejspærringer, hvor de kontrollere dem, der passerer.

 

Det er så forfærdeligt, at politiet at begyndt at tale åbent om problemerne.

 

Ulf Boström blev interviewet i TV tidligere på sommeren. Her brød han grædende sammen, de han skulle fortælle om de kriminelle banders magt. Han mente, at politiet er magtesløs, og det fik ham til at briste i gråd. Det skrev Den Korte Avis om.

 

Engang var Sverige et land med en stærk grundkultur og stor sammenhængskraft.

 

Det er masseinvandringen ved at ødelægge.

 

I Göteborg kommer indbyggere i dag fra 184 forskellige lande, hvor kulturen er grundlæggende forskellig fra den svenske kultur. Derfor går det galt, når migranterne bringer deres kultur med til Sverige.

 

De river vores by i stumper og stykker, siger Ulf Broström i et nyt videointerview.

 

Og her er der ikke tale om kultur som krydderier i maden, sang og musik.

 

Det handler generelt om en en helt anden grundkultur. En klankultur uden tradition og respekt for demokrati og individ. En patriarkalsk og islambaseret kultur, hvor kvinder er mindreværdige. En kultur, der ofte er præget af vold og kriminalitet uden føling med det svenske samfund.

 

Ulf Broström udtrykker sig meget forsigtigt. Men meningen er ikke til at tage fejl af:

 

– I dag har vi masser af forskellige former for socio-kriminel kompleks kriminalitet, som vi forsøger at navngive i på forskellige måder. Blandt alle vores immigranter kommer mennesker med deres religiøse overbevisning, vi har alle fem store verdensreligioner i Göteborg og mange flere, siger Boström og fortsætter:

 

– Folk kommer med deres politiske overbevisning fra deres hjemland, hvis der er en patriarkalsk kultur, så har du den, hvis der er en æreskultur, har du den, traditioner og så videre. Alt dette beriger Sverige, og det er fantastisk, men der er dele, der ikke er forenelige med svensk lov, siger Boström.

Genkender ikke Sverige

Den bandekriminalitet, der nu breder sig i gaderne over hele landet, er et resultat af indvandringen, siger Broström.

 

Det har medført skyderier, knivstikkeri, bomber, granater, automatiske rifler. Det er ikke det Sverige, jeg genkender, siger Boström.

 

Boström siger også, at samfundet ser sådan ud i dag, fordi det svenske folk har ladet det ske. Det er sket ved at befolkningen har vist politikerne tillid. Men det er politikere, der mangler kompetence og viden, siger han. Og så går det galt.

 

Se hele interviewvideoen herunder:

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…