Pludselig sprang den lamme indvandrer i kørestolen omkring som en gazelle – han skulle på ferie i hjemlandet…

En 52-årig somalisk indvandrer i Sverige hentede enorme beløb fra det offentlige med den begrundelse, at han var handikappet og behøvede hjælp i hele sin vågne tid.

 

Over for myndighederne oplyste han, at han var ude af stand til at bevæge sig på egen hånd inden døre, og at han kun kunne komme udendørs ved at køre i el-rullestol.

 

Han forklarede, at han ikke kunne styre sine ben og fødder, og at han ikke kunne sidde ned uden hjælp fra andre.

 

Han var meget, meget hårdt ramt, måtte man forstå. Men så skete der et ’mirakel’:

 

Overvågningsbilleder i Arlanda Lufthavn fra oktober 2020 viste den selv samme somalier, der sprang omkring som en gazelle – med tunge kufferter og det hele.

 

Forklaringen på ’miraklet’ var tilsyneladende, at han var på vej på ferie i Somalia, som han ellers var flygtet fra! Det havde en fantastisk virkning på hans helbred.

 

Også på andre videoptagelser kan man se den tilsyneladende handikappede somalier bevæge sig rask og rørig omkring.

 

To svindlende familier

Ikke nok med, at sagens hovedperson levede på offentlig forsørgelse med en frit opfundet begrundelse om, at han var svært handikappet. Nu står han også anklaget for sammen med fem andre somaliere at have tilsvindlet sig hele 12 mio. svenske kr. fra de sociale kasser i perioden 2014-21.

 

De svindelanklagede somaliere tilhører to familier, som er nært forbundne.

 

Den ene familie omfatter manden, der påstod at være svært handikappet, og hans sønner. Den anden består af andre somaliske indvandrere, der har modtaget masser af offentlige penge for angiveligt at have fungeret som handikaphjælpere for manden, der ikke ”kunne styre sine ben og fødder”.

 

Men det har så vist sig, at manden selv er i stand til at klæde sig på og bevæge sig frit omkring.

 

Samtidig er det blevet afsløret, at ’handikaphjælperne’ har været beskæftiget med helt andet arbejde på nogle af de tidspunkter, hvor de angiveligt skulle have leveret handikaphjælp.

 

’Hjælpen’ skal i flere tilfælde skal have fundet sted på tidspunkter, hvor handikaphjælperne ikke engang har befundet sig på samme sted – ja, end ikke i samme land som manden, de skulle forestille sig at hjælpe!

 

Sådan har de kreative somaliere lænset de svenske myndigheder for mange millioner kroner.

 

Ikke noget, der ligner samfundssind

Alle de tiltalte somaliere på nær én har fået svensk statsborgerskab.

 

Men de synes ikke at have den ringeste loyalitet over for det samfund, hvor de nu er blevet borgere. Noget kunne tyde på, at de har plattet og snydt dette samfund, hvor de kunne komme afsted med det. Der er ikke noget, der ligner samfundssind.

 

De penge, der ifølge myndighederne er gået til svindlen med handikaphjælp, kunne være gået til trængende svenskere.

 

Og så har de kreative indvandrere ellers kunnet rejse til Somalia for at slå sig løs på svenskernes regning. Både manden, der mirakuløst rejste sig fra sin rullestol, og hans venner.

 

https://www.friatider.se/forlamade-ali-kunde-plotsligt-ga-obehindrat-nar-han-skulle-pa-semester-till-hemlandet-han-flytt-fran

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…