Palæstinenser var udnævnt til rollemodel – nu er hun sigtet for at snyde skattevæsnet for 12 millioner

Modelfoto (Colourbox)

En 31-årig palæstinensisk kvinde er anklaget for omfattende bedrageri af skattevæsnet.

 

Ifølge politiet har kvinden i en periode fra 2014 til 2018 på vegne af over 850 personer opgivet urigtige eller vildledende oplysninger til brug for afgørelser i af skattepligt eller skatteansættelser. Den samlede unddragelse løber op i næsten 12 millioner kroner, ifølge anklageskriftet. Det skriver EkstraBladet, der har fået aktindsigt.

 

Kvinden indtastede ved hjælp af Tast-selv hos Skat fradrag, renteudgifter og tab på aktier og obligationer, skriver avisen.

 

Samtidig med, at palæstinenseren ifølge anklagemyndighederne kynisk malkede statskassen slog hun sig op på at arbejde for at fremme integrationen. Desuden arbejdede hun målrettet for at få flere migranter til Europa.

 

Den palæstinensiske kvinde arbejdede som frivillig med at hjælpe flygtninge på Lesbos sammen med Læger Uden Grænser. Og i 2015 blev kvinden indstillet til en integrationspris for sit frivillige arbejde, skriver avisen.

 

Den palæstinensiske kvinde har flere gange optrådt i medierne, hvor hun har udtalt sig om integration, bandeproblemer og flygtningekrisen, skriver Ekstra Bladet.

 

“Det er, så vidt jeg ved, enestående at en enkelt person begår den her type kriminalitet i det omfang”, siger Morten Bjerregaard, der er advokat med speciale i økonomisk kriminalitet, til avisen.

 

Naive danske myndigheder

Danske myndigheder har i årtier nægtet at se konsekvenserne af masseindvandringen i øjnene.

 

Hvis migranter bare siger ‘alt det rigtige’, så lukker man i vidt omfang øjnene for deres handlinger.

 

Samtidig indretter man velfærdssamfundet på en måde, der forudsætter tillid til borgernes samfundssind. Det er Tast-selv i Skat et eksempel på.

 

Konsekvenserne af masseindvandringen var fuldstændig selvindlysende for årtier siden. Men mange myndigheder fortsætter med at lukke øjnene for kendsgerningerne. danskerne betaler prisen.

 

Kvinden nægter sig skyldig i anklagerne.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…