Et stort optog af muslimske mænd kom forbi mig på gaden – det fik mig til at frygte for Danmarks fremtid

Skærmprint fra video

Når islamiske optog bliver ’hverdag’ –  hvordan bliver din hverdag så?

Islam på gadeplan – og i de offentlige rum

 

Lars Vestergaard

Kandidat til Borgerrepræsentationen i København for Dansk Folkeparti (nr. 2 på listen)

Kandidat til Region Hovedstaden for Dansk Folkeparti (nr. 3 på listen)

 

Det var en ganske almindelig fredelig dag på Vesterbro i København. Pludselig kom et stort optog af muslimske mænd gående på kørebanen.

 

Det fik mig til at frygte for Danmarks fremtid.

 

De var et udtryk for den voksende islamisering af Danmark.

 

De illustrerede også danske politikeres ligegyldighed og uvidenhed med, hvad islam står for, og hvordan det voksende antal muslimer kan ændre vores samfund fundamentalt.

 

Se video med optoget her:

 

VID_20211024_152240(1).mp4 – Google Drev

 

Der dukker flere og flere moskeer op i Danmark.

 

Det sker i høj grad også i København og i hele Region Hovedstaden.

 

Mange af dem har fundet den smutvej at starte op som offentligt støttede kultur- eller ungdomsforening.

 

Langsomt glider de så over til at blive moskeer og koranskoler, hvor der prædikes sharia.

 

Sharia og islam skal aldrig være en del af Danmark. Det er det mest udanske, man kan forestille sig. Lad dig ikke lokke eller narre, når medier og muslimer prøver at gøre sharia og islam en mild, blid og menneskekærlig religion.

 

Det skal vi bekæmpe. Men der er alt for få politikere, der forstår det. Det er derfor jeg er gået ind i politik og stiller op til kommunalvalget og til regionsvalget.

 

Offentlige tilskud til alle islamiske kulturforeninger og moskeer skal stoppes.

 

Hvis jeg bliver valgt, skal der desuden fokus på at holde islam og sharia ude af hospitaler, skoler og offentlige institutioner i København og i Region Hovedstaden.

 

Men de stadigt voksende forsamlinger af sharia-tilhængere bliver ikke længere inde i bygningerne. De bliver også mere dominerende i gadebilledet og i samfundslivet med optog og processionssang.

 

Det er religiøse optog fra en verden, der ligger meget langt fra det vi forstår som et godt samfund.

 

Men det kan snart blive hverdag! En hverdag de fleste trods alt stadigvæk IKKE rigtig kan forholde sig til. Og måske ønsker vi heller ikke at forstå eller acceptere denne ideologi og deres religiøse optog? Det er ikke kun missionerende imamer, der med bønnekald fra højttalere prøver at lokke os til den ”mest barmhjertige og kærlige gud”.

 

De religiøse optog er blot endnu en del af den langsomme islamisering af det danske samfund.

 

Det er ikke længere snig-islamisering. Det er islamisering for fuld udblæsning. Og dine politikere accepterer det. Dine politikere ØNSKER det. Nej tak, siger jeg.

 

Det virker skræmmende, at det skal fylde så meget. En streng ideologi til underkastelse og undertrykkelse. Hvor mange kvinder kan du tælle i optoget? Hvor meget mere vil du ha’ af det samme?

 

Socialdemokratiet har lige inviteret: Er det ikke op til 1.000 nye muslimer fra Afghanistan? I Afghanistan bekender 99% af befolkningen sig til islam og sharia. Hvordan mon det skal gå? Er det klogt at invitere dem til Danmark?

 

Og derudover kommer der også fra Syrien en flok forhærdede islamiske kvinder med svigtede børn til Danmark; mange af dem har endda fungeret som bestialske fangevogtere overfor de ’vantro’, deres elskede islamiske stat havde taget til fange for at henrette. Det blev stolt vist frem i de videoer, islamisk stat sendte ud for at prale med deres succes og for at lokke flere til. De forlod Danmark for det evigt skønne kalifat. Vil de så også have et kalifat her i Danmark for dine skattepenge? Nej tak, siger jeg.

 

Hvad har Mette F. lovet de nye flygtninge og borgere fra Afghanistan og måske endda oic.oci.org = Organisation of Islamic Countries?

 

Danmarks ambassadør til Saudi-Arabien har lige holdt et møde med OIC.OCI, hvor de diskuterede fælles interesser. Hvad læste du lige? NEJ – Danmark har INGEN fælles interesser med sammenslutningen af islamiske lande, som i overhovedet ikke!

 

Alt dette foregår i København og i andre byer i Danmark i dag. Det foregår i dine nabolande. Det er en ideologisk bevægelse og et eksperiment med Danmark, du IKKE kan gøre om. Hvor meget mere vil du tåle? Hvad venter du på?

 

Stem rigtigt til kommunalvalget og regionsvalget! Valget er dit den 16. november 2021.

 

https://www.oic-oci.org/topic/?t_id=30359&t_ref=19471&lan=en

 

https://www.youtube.com/watch?v=LyRlAmTUOmU

 

https://www.euronews.com/2021/10/25/german-is-bride-jailed-in-one-of-world-s-first-trials-for-war-crimes-against-yazidis?fbclid=IwAR0jwYOOYpOtS-ABixS9oBGn0gut_b0-bEZ2dAsP7Zmbj0riYC0HpnXfbXY

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…